ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ

ОВЕН
Непредвидени събития ще преобърнат плановете ви, ще предизвикат неприятности. Избягвайте словесни сблъсъци, въздържайте се от скандали. Вероятно проблемите засягат личния живот, но сте склонни да си създадете главоболия и на работното място. Четвъртък се характеризира и с финансови тревоги. Бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ
Днес денят може да ви изненада с проблеми, бъдете внимателни. Не взимайте прибързани решения, обстоятелствата са неизяснени. Необходима е изчерпателна осведоменост, преди да предприемете каквото и да било. Особено важно е по отношение на професионалните дела. Четвъртък ще ви върне към изоставен проект.

БЛИЗНАЦИ
Не са изключени неприятности днес, главното е да контролирате нервите си. Бъдете ведри и общителни, контактите ви сега са много благоприятни. Имате възможност да осъществите желана промяна във финансовите си дела. Четвъртък е хармоничен и благоприятен за семейни дела.

РАК
Четвъртък е много благоприятен за разрешаване на лични задачи. Ще ви зарадват финансови новини и желана промяна в съществуващата ситуация. Изпъкват изгодни условия за професионална реализация, въпреки че не сте предпазени от някои ядове днес.

ЛЪВ
Възможни са служебни ядове, но ако сте въздържани и се пазите от спорове и противоречия, неприятностите ви ще бъдат по-малки. Четвъртък се характеризира с финансови новини, не е изключено неочаквано получаване на пари. В службата не пренебрегвайте чуждото мнение и опит.

ДЕВА
Денят е напрегнат. Овладявайте темперамента си, избягвайте конфликти. Очевидно неприятностите са на професионална основа, но не са изключени ядове и със семейния партньор. Хубаво е да се организирате за обществени контакти, ще имате полза от сътрудничество с други хора. Ще имате съдействие в работата.

ВЕЗНИ
За мнозина денят се свързва с път. Някои ще се подготвят за заминаване, а други ще се завърнат вкъщи. В емоционално отношение денят не е от добрите, възможен е скандал с брачния партньор. Но имате финансов шанс и добри условия за професионална реализация. Ще бъдете сюрпризирани с пари. Ще получите признание в службата.

СКОРПИОН
Денят се характеризира със спънки и задръжки от лично естество. Възможно е любовни проблеми да повлияят зле върху изпълнението на професионалните задачи. Имате обаче изгодни предпоставки за парични придобивки и осъществяване на желани промени вкъщи. Денят обещава любов. За някои добра печалба. Любимият човек подкрепя амбициите ви.

СТРЕЛЕЦ
Изпъкват новости днес, засягат повече личния живот и любовта. Събитията се развиват във ваш интерес, ще се почувствате удовлетворени. Ще ви върви и в работата, но по отношение на пари са възможни главоболия. Ще се опитат да ви измамят. Въздържайте се спрямо конфликти. Пазете се от допускане на грешки с пари. Не давайте заеми.

КОЗИРОГ
Четвъртък е напрегнат ден и за мнозина фиксира парични проблеми. Внимавайте при преговори и сделки. Разчитайте на съдружници и приятели. Изясняват се важни обстоятелства от професионално и семейно естество. Хармонизирайте отношенията си с колегите. Ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин. Благоприятен четвъртък – ще утвърдите позициите си. Днес се очертават и много ползотворни контакти и срещи с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ
Денят фиксира промяна в съществуващите обстоятелства, която едва ли ще ви зарадва. Не сте предпазени от парични ядове, от неприятности вкъщи. Избягвайте конфликти. Денят е подходящ за срещи и контакти. Ще получите приятни новини. Имате изгодни възможности и за професионална реализация. Ще ви върви при подписването на договорни споразумения.

РИБИ
Четвъртък е много ползотворен за разрешаване на задачи от лично или семейно естество. За някои Риби работа с близка жена. Наблюдават се изгодни възможности в областта на финансите, не е изключен паричен сюрприз. В службата новости, но може да имате ядове. Ще разкрият някаква тайна, отнасяща се до професионалните ви дела. Бъдете по-отстъпчиви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *