ХОРОСКОП ЗА 27 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Не бъдете прекалено критични. Не приемайте като даденост, че околните са отрицателно настроени спрямо вашите идеи и планове за бъдещето. Влиятелни хора от света на големия бизнес с готовност ще ви помогнат, особено ако се нуждаете от заем или финансова подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Не навлизайте в области, които ви карат да се чувствате несигурни. Намесата в делата на чужди хора може да повлече сериозни последствия. Изяснете отношенията си с родителите или с други членове на семейството, бъдете откровени. Кратки пътешествия ще се увенчаят с успех.

БЛИЗНАЦИ

Днес доста ще се ядосате от трудностите, причинени от негативното отношение на колега. Въпросът може да се изясни с един честен, спокоен и подробен разговор. Не позволявайте на тази неприятна случка да ви потиска. Ще трябва да преразгледате и собствените си мотиви.

РАК

Независимо от огромните ви желания за работа, непрекъснато ще бъдете спъвани от непредвидени препятствия. Във всяко друго отношение днес ще бъде един отпускащ и отморяващ ден. Ако вечерта се позабавлявате с група приятели, ще се почувствате много по-добре.

ЛЪВ

Ще ви бъде трудно да възприемате по-строга линия на поведение спрямо децата, но това ще им е от полза. Очаквайте днес да ви изненадат с голяма сметка. Ще се наложи да вземете инициативата в свои ръце и да потърсите съвет от специалист по този болезнен проблем.

ДЕВА

Ако членовете на вашето семейство не одобряват вашите партньори или самите вас, защото нямате такъв, намерете човек, пред когото можете да излеете своите разочарования. Това е по-добре, отколкото да започвате спор. Не се дистанцирайте от проблемите.

ВЕЗНИ

Най-добрият начин да се справите с проблемите днес е да бъдете честни и да казвате нещата директно. Добронамереността и търпението ще ви помогнат да не се сринете в моментите, в които едва издържате на напрежението. Настъпват промени към по-добро.

СКОРПИОН

Денят ще бъде доста рискован, ако сте се поувлекли в залаганията. Всъщност ще откриете, че дължите доста пари. Повишението в службата може да означава повече работа и повече отговорности. Но днес сте изпълнени с енергия и сте в чудесно настроение, така ще преодолеете напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Може би се чувствате притеснени от битов проблем вкъщи, но като цяло нещата ви ще вървят благоприятно. Колегите ви вероятно ще реагират добронамерено към вложеното усърдие в работата ви. Шефовете ви със сигурност ще оценят труда ви и ще ви бъде предложено допълнително заплащане за свършената работа.

КОЗИРОГ

Въпреки че сте настроени романтично, увеличавайки телефонните си сметки, няма да постигнете интимност. Ако се нуждаете от някакъв курс на лечение, помогнете си сами и с “бабини” лекове, които със сигурност поне няма да ви навредят, а ще почувствате облекчение. Не крийте информация от тези, които най-много заслужават вниманието ви и с готовност ще ви помогнат, ако се нуждаете.

ВОДОЛЕЙ

Не се депресирайте и обезсърчавайте. Паричните проблеми притесняват мнозина от Водолеите. Партньорът ви със сигурност ще застане на ваша страна и ще помогне поне със съвет какво е най-добре да се направи в създалата се ситуация. Вероятно ще има някои нови идеи и по-реалистично отношение към ситуацията. Това ще ви стимулира да излезете от безизходицата и да тръгнете смело напред.

РИБИ

Не си разваляйте настроението от дреболии. Навярно малко ще се натъжите от някоя вест, чута случайно или нарочно пусната в пространството от някои ваши зложелатели. Не обръщайте внимание на сплетни и интриги. Ще останете наранени, но парирайте всякакви по-нататъшни шушукания, като не давате ухо за тях. Внимавайте, ако решите да спортувате, възможни са травми. За някои се налага спешно пътуване.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *