ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ

ОВЕН

Сряда е ден за семейни срещи и решения. Възможно е да разгледате в глобален план сегашното и бъдещото състояние на семейството и да подготвите предварителни виждания за неговия просперитет. Ще получавате чужда помощ от приятели и влиятелни лица.

ТЕЛЕЦ

Укрепва усещането ви за бъдещ просперитет, с готовност ще се захванете с нови неща. За някои те имат отношение към преквалификация или придобиване на специалност с професионална насоченост за по-добро заплащане. Денят е добър за разрешаване на административни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Стари спомени за отминали дни нахлуват в главата ви, но съдбата готви новости, които за много Близнаци са все още неуловими. Имате силна подкрепа на близки и приятели, които ще създадат добри възможности за реализиране на вашите стремежи. Подгответе се за дълго пътуване!

РАК

Днес имате предпочитания към вътрешно вглъбяване и дори стремеж за усамотяване. В службата обаче ще имате успешни действия и може би ще получите предложение за нова изява. Сряда е изкючително плодотворна за срещи с приятели или работещи в направление с вашето.

ЛЪВ

Ведър ден, който за много от вас ще предостави нови служебни възможности за работа в екип или за изпълнение на задачи, които за някои ще се окажат начало на добър бизнес. Не разчитайте само на предварителeн план. Подсигурете си допълнителни гаранции.

ДЕВА

Сряда е добър за деловите ангажименти за финансовите дела. Ще ви бъде направено интересно предложение, което ще е с двойствен ефект за вас и в повечето случаи ще бъде отклонено, но някои ще бъдат принудени да го приемат. На тази основа ще имат нови придобивки.

ВЕЗНИ

Денят ще ви донесе финансови придобивки и за мнозина ще бъдат неочаквани. От контактите в сряда най-значими са онези, които имат за предмет финанси. Твърде възможно е някои да се ангажират с нова дейност – нов занаят или усвояването му. В личен план очаквайте придобивки!

СКОРПИОН

Сряда е много добър ден, предоставя възможност за неочаквано осъществяване на идея, която ще донесе голям успех. Денят има отношение към успешни срещи и контакти, които ще поставят началото на продължителни взаимни действия. Хубав ден за пътуване, касаещо бизнес. Очаквайте добри печалби.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е ден за изпит при Стрелците. Ако той не е свързан с професионалната ви квалификация или с учебна практика, то тогава ще бъде житейски. Денят е важен за вас, защото трябва да докажете способността си за справяне в екстремни ситуации. Очакват ви изненади!

КОЗИРОГ

Настроението ви в сряда ще бъде много добро и ще се предопределя изключително от любов. Чувството ви за стабилност е силно изразено и днес ще действате успешно, според намеренията си. Мнозина ги очаква приятна изненада от финансов характер в службата им. Не подценявайте възложените ви задачи, работете с бързо темпо и ще избегнете упреците на ръководството.

ВОДОЛЕЙ

Изключително стабилни и с добро душевно равновесие сте днес. Това настроение ще определи изцяло вашия ден, чиито ситуации няма да противоречат на усещането ви за хармония и на пълнота. На служебното си място ще бъдете удивени от предложение, което ще ви направят. Именно днес бележите прелом във финансово отношение. Ще получите добри новини.

РИБИ

Започвате деня недотам очаровани от предстоящите занимания. Отново ви е обзело чувство на меланхолия и то хвърля своя отпечатък върху цялостното ви състояние. Нещата няма да се развият според песимистичните ви прогнози. Очаквайте влиятелно присъствие във вашия живот, ще получите неочаквана помощ. Плодотворен ден за делови срещи и контакти. Подбирайте хората, с които общувате!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *