ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

В сряда активността при Овните е на по-високо ниво, но едновременно с това възникват служебни проблеми. Това не бива да ви разколебава за решителни действия. Денят има неблагоприятно въздействие върху вас и мнозина ще бъдат недоволни от начините, чрез които се действа срещу тях.

ТЕЛЕЦ

Днес много от вас ще бъдат приятно изненадани от свои приятели или колеги. Сряда е положителна, макар че някои ще бъдат обезпокоени от дребни служебни неприятности. По-големи притеснения е възможно да възникнат в дома ви поради личната ви разсеяност.

БЛИЗНАЦИ

В сряда за Близнаците няма да е трудно да завоюват успехи в делата си, като се осланяте на логичния си разсъдък и не разчитате прекалено на шанса си. Денят е успешен в професионално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от неочаквано добро предложение, което ще гарантира финансовата ви стабилност.

РАК

Раците ги преследват домашни или финансови проблеми. Въпреки това можете да постигнете успехи в делата си, ако съумеете да ги отстраните от съзнанието си. Действайте по конкретни намерения и проявете по-голяма настойчивост в контактите. Трудности ще имате при разрешаване на административни въпроси.

ЛЪВ

В сряда, Лъвове, ще бъде най-добре да не се заемате с нищо значително. Склонни сте към допускане на грешки, които ще бъдат провокирани от различни пречки. Бъдете предпазливи на работното си място, където ще изникнат множество проблеми.

ДЕВА

Девите кипят от енергия и са готови да действат неспирно до постигане на задоволяващи ги резултати. Те са реално постижими, но съществуват и препятствия. Причините за неефективност се дължат на емоционалната нестабилност и липса на умереност.

ВЕЗНИ

Труден ден за Везните, поради вътрешна дисхармония, която сега ви владее. В това състояние не би могло нищо да ви задоволи или да запълни вътрешния вакуум, който ви лишава от съпричастност и усещане за комфорт. От делова гледна точка сряда ви носи успех в сферата на финансите.

СКОРПИОН

Днес са проблематични вашите контакти и за мнозина професионалният ден ще бъде неудовлетворителен. Вие сте в добро настроение и сряда ще донесе късмет за повечето от Скорпионите. Някои ще имат парични притеснения, но те са неоснователни. Късметът ви в сряда е много силен и ще го материализирате.

СТРЕЛЕЦ

Малко необичайна е обстановката за много от Стрелците днес, ще ви се наложи професионална преквалификация, което е оправдано и дори перспективно. Някои са много притеснени по причина липса на пари и може би ще направят опит за спечелване на известна сума. Не влизайте във финансови схеми с цел голямо обагодетелстване.

КОЗИРОГ

Сряда идва с проблеми при вас и у мнозина нараства скептицизмът относно разрешаването им. Допълнителни трудности ще възникнат в службата ви, което окончателно ще формира мрачното ви настроение. Проблемите, които ще ви съпътстват днес, са от личната, семейната или професионалната сфера. Поемате твърде много професионални задачи и е възмжно да “прегреете”, а това е допълнителен стрес за вас.

ВОДОЛЕЙ

Перспективите са големи днес за Водолеите и определят сряда като много успешен ден. Професионалната ви стабилност е извън съмнение, ще получите ново предложение за делови отношения. Бъдете търпеливи и трудолюбиви – те са основа за всички успехи. Приемате забележките в службата твърде лично, а те са градивни.

РИБИ

Мобилизирайте се и действайте по всички направления днес. Имате огромен шанс за реализация в избрани от вас насоки – пътувания в делово отношение, контакти с цел сделки, подписване на договори. За някои е налице неприятно развитие на отношенията в службата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *