ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

Събота ще е спокойна и приятна за повечето представители на знака. Не се притеснявайте да искате помощ от своя любим човек. В това няма нищо срамно и по този начин въобще не демонстрирате слабост или безпомощност. Просто в дадената ситуация ще ви бъде много по-лесно да се справите, ако сте заедно.

ТЕЛЕЦ

Този ден ще бъде свързан с неблагоприятно стечение на обстоятелствата и загуби за вас. Създалата се ситуация е доста сложна и вече не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба личност, ще се откажете от своите цели, виждайки много недоброжелатели пред себе си. Не се страхувайте да рискувате.

БЛИЗНАЦИ

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Някои Близнаци ще получат важно писмо по електронната си поща.

РАК

Дълго ще помните с вашия любим човек този ден, защото днес ще се случи нещо много важно и значимо за бъдещата ви връзка, времето ще покаже с какъв знак ще е – плюс или минус. В разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете. Ще бъдете възнаградени за своята съобразителност.

ЛЪВ

В събота ще имате успех във всички неща, свързани с решаването на домашните проблеми, с бизнеса и със застраховането на имуществото. В този момент се повишава вероятността за безпрепятствено получаване на кредити или изплащане на компенсации за повредено имущество. Ползвате се с доверието на шефовете си и днес ще го засвидетелстват.

ДЕВА

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите е тази събота, но не в усамотение, тъй като ще се отдадете на спомени, които ще ви настроят меланхолично. Отдъхнете си от напрегнатата седмица в компанията на приятели, които не ви натоварват с техни проблеми. Все пак вие не сте кошче за душевни отпадъци.

ВЕЗНИ

Предстои ви един сложен ден от гледна точка на многото и разнородни задачи, които не търпят отлагане. Заемете се сериозно с разрешаването им, за да получите одобрението на началниците си и материалното стимулиране няма да закъснее. Някои ще се развличат на море или планина, други ще оползотворят почивния си ден, като правят покупки за дома.

СКОРПИОН

Любимият ви човек днес няма да иска дълго да се занимава с вашите проблеми. За него те са просто незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвест или съжаление. Не се насилвайте да покажете, че отлично си прекарвате, ако нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер.

СТРЕЛЕЦ

Някои от Стрелците днес ще преживеят раздяла с любим човек. Ако връзката ви върви насила, по-добре ще е и за двамата да не продължавате да се наранявате с безразличието си един към друг. В работата не рискувайте излишно, застрашени сте от злополука. Отпуснете се с приятна книга или среща с приятели. Не правете излишни харчове, ще ви трябва голяма сума за ваше мащабно начинание. Някои ще посрещат в дома си гости, които ще им направят примамливо предложение за съвместен бизнес.

КОЗИРОГ

Радостен ден за Козирозите. Събота ще бъде подходяща както за нови начинания, така и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да ви интересува. Отношенията ви с близките са добри и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Все пак се съобразявайте с хората, които ви изслушват и помагат, бъдете по-деликатни.

ВОДОЛЕЙ

Около Водолеите днес ще струи енергия на самоусъвършенстване. Възползвайте се от това и покажете личния и семейния живот в най-добрата светлина. Опитайте се, прибирайки се вкъщи, да направите така, че да е приятно на вашата половинка. Почивния си ден повечето от Водолеите ще прекарат извън дома си в компанията на любими хора. Възможно е някои да пътуват днес, други ще се зарадват на добри вести или делова покана.

РИБИ

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут или общуването с хора на ежедневния ви кръг на контакти, които са ви омръзнали. У дома обърнете внимание на близките си, те ще ви бъдат благодарни за отделеното времe. Не загърбвайте проблемите си днес, а се опитайте да ги разрешите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *