ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ

ОВЕН

Последният работен ден за тази седмица се оказва малко труден и неприятен за вас. Трудности и спънки в делата ви могат да ви изнервят и по този начин да предизвикате собствената си “катастрофа” – ако сте оставили за днес да свършите всичко, което сте пропуснали през предните дни, ще претърпите неуспех. Бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ

Петък е натоварен в емоционален аспект за Телците. Чувствате се като във вакуум и предусещате само неуспеха си за деня. Може би точно това ви кара да бъдете търпеливи и изчакващи днес. Денят е успешен за дамите от Телец, особено за тези, които са свързани с бизнес – ще успеете в намеренията си.

БЛИЗНАЦИ

Днес вие сте раздразнителни и скандалджийски настроени. Освен да си навлечете неприятности, нищо добро не бихте могли да предизвикате по този начин. Денят предупреждава за служебни грешки от ваша страна. Не е фатално.

РАК

И Раците не са застраховани от грешки днес. Става дума за грешки във финансови операции. В изгодна позиция сте в петък, но това не бива да е причина за прибързани ходове или необмислено влагане на пари. В службата сте доста авторитетни и има подчертано доверие и афинитет към работата ви. Денят е подходящ за изясняване на взаимоотношения.

ЛЪВ

В петък Лъвовете се чувстват могъщи и са готови да извършат грандиозни дела. Само че това не е достатъчно. Денят по-скоро предупреждава към умерено и резервирано поведение, отколкото към търсене на успех и “блясък”. Днес не е добре да водите разговори с началниците си.

ДЕВА

В петък Девите се чувстват потиснати. Вероятно вашата началничка е причина за недоразуменията в службата и незаслужено ниските ви доходи от професионалния труд. Съществува някаква интрига около служебното ви заплащане и макар че имате подкрепата на колеги, днес едва ли ще осъществите изискванията си. Успех в хазарта.

ВЕЗНИ

Добре ще се чувствате в петък, но и при вас има предупреждения за един малко комплициран ден. Възможно е да допуснете грешки с финанси, а при по-сериозни бизнесдела – напразни усилия от ваша страна. Вие сте търпеливи днес и ще усетите предпоставките за деня. Вслушайте се в интуицията си и не насилвайте нещата.

СКОРПИОН

Скорпионите са малко потиснати днес, вероятно поради умора. Денят не е подходящ при вас за разгръщане на широка дейност. Не са ви изяснени някои служебни обстоятелства и това може да ви доведе до грешки. В петък има вероятност да се разделите с някого от съдружниците си. Ще получите добро финансово предложение.

СТРЕЛЕЦ

Макар че се чувствате трудоспособни, сте и малко объркани в петък. На служебното място напразно ще се опитвате да постигнете необходимото ниво за работа, още повече че неочаквано ваши колеги могат да предизвикат скандал. Внимавайте за такива настроения и подходете деликатно в съответната обстановка. Дистанцирайте се от злонамерения тон и ще имате хубав ден. Неочаквани приходи от съдружен бизнес.

КОЗИРОГ

Козирог са разстроени в петък и някои от вас нищо чудно да са болни. Става дума за временно неразположение, но това доста ще попречи на самочувствието и развитието на делата ви. Бъдете умерени в харчовете си през деня. Потиснете желанието си за срещи и контакти с приятели и колеги. Не се доверявайте прекалено на хората, които са от близкото ви обкръжение. Не всички ви разбират правилно.

ВОДОЛЕЙ

При вас проблемите в петък са свързани най-вече с дома ви. Много от вас, които имат за разрешаване квартирни проблеми, днес няма да успеят, поради спънки от различен характер. На пари и разрешаване на бизнесвъпроси не разчитайте днес, но дори и да нямате желание, можете да предприемете среща с влиятелен мъж. Очаквате да получите помощ за съвместен проект.

РИБИ

При Рибите се налага да потиснат амбициите си за деня. Не се напрягайте да свършите нещо важно на всяка цена, защото това заплашва и здравето ви. Има проблеми в службата, но и протежиране от страна на шефовете. Социалният ви статут е застрашен, въпреки неизяснените обстоятелства около заплащането ви, крайният резултат ще е добър. Не взимайте страна в спор, губещата страна ще сте вие.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *