ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ

ОВЕН

В четвъртък Овните никак не са с добро самочувствие, особено мъжете от знака. Денят е много разнообразен на събития и има предупреждение за толерантност и дипломатичност от ваша страна. Не позволявайте любовните ви проблеми да бъдат спънка в делата ви. Не се доверявайте!

ТЕЛЕЦ

Днес дамите Телци ще се чувстват победителки в много отношения. Става дума за любов, бизнес, финанси и служба. Може би повечето от вас свързват проблемите си за деня със службата, но той предоставя истинско успокоение и удовлетворение от служебния развой.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е доста благосклонен към Близнаците. Бизнесът ви може да бъде облагоприятстван от изясняването на проблеми, свързани с ваш съдружник. Може да се наложи да се разделите с този човек и това ще бъде причина за положителни промени при вас. Бъдете предпазливи в службата.

РАК

Днес Раците се чувстват добре у дома и ще посветят деня си на домашна работа. Имате за довършване още нещо и то се явява като план номер едно за деня. Острата нужда от финанси при някои от вас ви кара да сте затворени и неконтакти.

ЛЪВ

Поведението на Лъвовете в четвъртък може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут, с който се ползвате в обществото.

ДЕВА

Днес Девите ще разрешат проблем, свързан с финансите и професионалния им стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Самочувствието ви се подобрява от това, че ще имате възможност да успокоите домашните си.

ВЕЗНИ

Засилената интуиция на Везните в четвъртък може да бъде в полза не само за тях, но и за околните. Днес бихте подпомогнали много близки, стига те да се вслушат в съветите ви. Ако съумеете без напрежение да приемете новата форма на изява, която ви се налага, ще се радвате на удовлетворение.

СКОРПИОН

И при Скорпионите четвъртък е ден за промени и те ще бъдат положителни. За други има вероятност от неочаквано и недобро развитие на професионалното поприще. За съжаление някои от вас ще бъдат освободени от службата си. Денят предлага материален статут за дома ви.

СТРЕЛЕЦ

Много добър ден и за Стрелците. Изключително приятни новини, които облагодетелстват финансовото ви развитие и допринасят за добрите промени в дома. Днес са характерни благоприятните развития на съдебни процеси, възнаграждение за изстрадани проблеми и неволи, които сте изпитвали. Избягвайте конфронтации в службата.

КОЗИРОГ

В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Действително денят предразполага за развитие на делата ви и вие знаете, че няма време за отлагане. Денят предвещава раздяла с близък човек, който неведнъж ви е изваждал от трудности. Гледайте оптимистично на нещата. Предстои благоприятно развитие.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са в много добра “форма” днес, но денят едва ли ще бъде така добър за вас. В много отношения можете да разчитате на добрия шанс и възможностите, които предлага четвъртък, но в обществените дела ще имате силни спънки и трудности. Очаквайте постъпления. Подложени сте на критика от страна на прекия ви началник.

РИБИ

В четвъртък промените няма да отминат и Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете от знака. Решени сте да осъществите плановете си за днес и какво ще ви коства, не ви интересува. Вие сте решили, че най-сетне делата ви трябва да потръгнат, и днешният ден ще ви даде тази възможност. Избягвайте големи финансови операции.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *