ХОРОСКОП ЗА 29 АПРИЛ

ОВЕН
Днес някои от вас ще имат желание да се затворят в себе си. Бихте искали да узнаете какво провокира напрежение у вас в служебата. Интригите и сплетните по ваш адрес не са малко, но това е „нападението“ на хора, които нямат личен живот и рушат всичко около себе си. Не им обръщайте внимание, овладейте се и продължете напред. Справяте се перфектно със задачите си.

ТЕЛЕЦ
Вашият любим човек ще ви залее с въпроси от различно естество и ще очаква от вас отговори. Постарайте се да удовлетворите неговото любопитство. Прокрадва се малко ревност в съзнанието му, което ще ви натежи, но любовта му към вас е безрезервна. Онези от Телците, които са заети със служебни задачи, ще имат ползотворен ден с много контакти и придобивки.

БЛИЗНАЦИ
В събота Близнаците ще изпитат удоволствие от почивния ден независимо дали са сами или в компания. Настроени сте да разпускате извън дома си с приятели, на които отдавна отказвате. Отдайте се на пълен релакс, занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие, и възстановете силите си за новите предизвикателства в професията.

РАК
Това е един от онези дни, когато може да си позволите практически всичко. Вашият личен авторитет няма бъде поставен под съмнение. Успешни ще са контактите с известни хора на науката, социалната дейност, политиката… Ще имате успех във всички начинания, които се отнасят до свободното и индивидуално творчество. Възможни са щастливи събития в любовния живот.

ЛЪВ
В течение на деня ще получите интересна информация от познати, която ще изясни ситуацията около вас. Времето е подходящо да потърсите съвет. В службата е по-добре да промените привичния си порядък на действие, това ще ви помогне да разпределите оптимално работното си време и да постигате по-голяма резултатност. Общуването с влиятелни лица ще ви бъде от полза.

ДЕВА
За Девите събота е успешна и интересна. Днес е най-добре да се занимавате с дейности, които не са сложни, но изискват внимание. Отложете решаването на по-сложните неща, след като ги анализирате и ви дойдат достатъчно добри идеи. Някои ще направят шопинг по магазините и ще са доволни от покупките. С „половинката“ си трудно ще се разберете къде да отидете на почивка, направете компромис.

ВЕЗНИ
Днес ще разберете какво трябва да направите, за да промените живота си към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще сте сигурни в успеха си в работата, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Не си губите времето със загубени каузи.

СКОРПИОН
Очаква ви един напрегнат и неспокоен ден, ще разберете, че неотдавнашните ви съюзници се канят повече да не ви подкрепят и нямат да изпълнят собствените си обещания. Наложително е сами да се справяте с трудностите. Негативното отношение на ръководството към вашите планове и идеи също ви кара да се вълнувате. Някои ще осъществят непланувано пътуване, което ще се окаже много приятно.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на вашия личен живот. Възможно е промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват, ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек, за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение, което ще затвърди позициите ви в службата и доброто мнение на началниците за вас.

КОЗИРОГ
За вашия любим човек няма да е лесно да ви убеди, че той действа правилно и стратегията му на поведение е оптимална за дадената ситуация. Вие ще приемате ситуацията по съвсем друг начин. Споделете своята гледна точка със своята половинка, възможна е неочаквана подкрепата от човек, който е дружелюбен и не прилича на хората, с които сте свикнали да общувате.

ВОДОЛЕЙ
В събота мнозина ще опитат да се примирят със загубите, породени от неблагоприятно стечението на обстоятелствата. Онези, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. Запазете мира и хармонията, като си затворите очите за някои неприятни факти, иначе конфликтът е неизбежен.

РИБИ
Рибите днес ще са безпокоени от новина, която касае бизнеса им. Ще успеете да запазите добрия тон в преговорите с партньорите си, въпреки че напоследък са се променили взаимоотношенията ви. Късметът е на ваша страна. Игнорирайте ставащото от съзнанието си и помислете какво бихте искали да се случи или да постигнете, само така ще въдворите ред в мислите си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *