ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ

ОВЕН
Овните са обезпокоени в сряда на тема пари и това може да бъде поради загуба в спор с влиятелно лице или разстройване на партньорски отношения. На работното си място днес ще изявите своята кадърност и ще се радвате на успешен ден. Все пак не се конфронтирайте.

ТЕЛЕЦ
В сряда вероятно повечето от Телците ще пътуват, може би това пътуване е продиктувано от финансови проблеми в делово отношение. Професионалната сряда е добра, но изисква по-голямо внимание от вас спрямо задълженията ви. Бъдете умерени в поведението си. Не предизвиквайте конфликти.

БЛИЗНАЦИ
Малко труден ден за вас. Предстои много работа за Близнаците и в повечето случаи е добре да потърсите нечия подкрепа. Въпреки че сте доста резервирани към околните, днес се забелязва стремежът ви към хармония и добри приятелски взаимоотношения.

РАК
Способностите ви да хармонизирате човешките взаимоотношения са ярко изразени в сряда. Имате голяма потребност от дружески и приятелски общувания. Някои от вас заминават днес на делово пътуване, което ще ви предостави възможности за финансови придобивки.

ЛЪВ
Сряда е много важна за вас, предстои ви много работа, но бъдете етични, умерени и резервирани в поведението си към другите. Някой от дома ви може да ви създае неочаквани неприятности, не се конфронтирайте в службата с шеф. Възможни са загуби.

ДЕВА
Вероятно Девите ще се ангажират с приятелски срещи или любовни взаимоотношения. Не е изключено да планирате пътуване с приятели, което за някои от вас дори е в чужбина. Възможни са придобивки по приятелска линия. Ще имате внезапни неприятности в службата.

ВЕЗНИ
Везните в сряда се характеризират с изключителна дипломатичност и засилена интуиция. Чудесни са взаимоотношенията с близки, хора от дома и в обществото. Професионалният ден преминава приятно, в хармония и разбирателство с всички. Ще имате бизнес успехи.

СКОРПИОН
Скорпионите са любовно настроени в сряда и с желание за пътуване с любимия човек. Някои ще стигнат до разбирателство с близки, но много важно е да направите правилен избор в алтернативната ситуация около вас. Успешен ден в професионален аспект. Похвалите към вас са заслужени.

СТРЕЛЕЦ
Печеливш ден за Стрелците, но не влизайте в спорове и пререкания, няма да постигнете нищо градивно. Денят е много благоприятен за финансите ви, като при мнозина ще има изисквания за правилен избор и бързи решения по отношение на делата. Ще се справите, но бъдете гъвкави и дипломатични. Имайте мярка в изказванията си пред началници.

КОЗИРОГ
Променени са Козирозите в сряда и тази промяна вероятно е свързана с възвръщането на вярата в любовта. При мнозина доброто чувство към околните е дало съответните резултати и при повечето от Козирог се забелязват хармонични връзки и отношения. Някои от вас започват нова връзка, която трябва да градите с много любов и уважение.

ВОДОЛЕЙ
Прекалено се раздавате и това може да стане причина за забавяне на дейността ви или загуби поради непредвидени ситуации. Възможно е да бъдете „атакувани“ по някакъв начин в службата, но е видна вашата предприемчивост и находчивост в сложна ситуация. Креативната ви натура ще ви донесе само позитиви и ще получите всеобщо одобрение.

РИБИ
Любовта и добрите взаимоотношения с околните при вас е основна характеристика за деня. Добре е да потърсите компанията на приятели, защото имате нужда от тях, пък и ще бъде особено благотворно за настроението ви. Възможно е в разговори да има и някакви добри предложения. Дори и да не получите шанс за някаква работа, не се отчайвайте, ще ви се отдаде и друга възможност.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *