ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Днес Овните са облагодетелствани от съдбата и ще бъдат защитени от ситуации, които биха им причинили вреда. Точно по тази причина няма да се случи зловредието, което се готвят да ви причинят хора от службата ви. Днес имате трудности в контактите, но е възможно да постигнете материални придобивки.

ТЕЛЕЦ

Във вторник Телците могат с лекота да защитят позициите си, а от друга страна – това ще бъде крачка към постигане на материален успех, който често пъти се свързва с неочаквано приятни новини. Във финансово отношение едва ли ще постигнете някаква придобивка, но денят се оказва с нови професионални възможности за някои от вас.

БЛИЗНАЦИ

Някои от Близнаците днес са неангажирани към личния си делови израз или към нетолерантното отношение на някои от колегите си. И това може да предизвика настъпването на известни вреди за вас. Може да бъдете оклеветени. Проявете предпазливост и при най-малката атака от страна на някого решително се защитете.

РАК

С повече настоятелност днес трябва да действат всички, родени под Рак. Това се отнася изключително до вашия делови живот. Сега късметът ви е свързан точно с него и бихте могли да постигнете онова, което дълго време е било невъзможно. По тази причина действията ви трябва да бъдат решителни. Добри новини може да очаквате.

ЛЪВ

Днес много от вас ще претърпят някакви вреди, които могат да последват от нетолерантното отношение на близки хора или бизнес партньори. Задължително е да бъдете особено бдителни и в положение на постоянна защита. Става въпрос за отстраняването ви от мястото, на което сте в момента, и мотивите за това са предимно финансови.

ДЕВА

Днес Девите трябва да бъдат изключително внимателни по отношение на парите си. Не носете голяма сума в себе си, защото вероятността да ги загубите е огромна. Ако деловият ви живот изисква подобен факт, то трябва да бъдете предпазливи. Не влизайте в противоречия с колеги, ще направите грешка. Денят е труден, подчинете се на съдбата.

ВЕЗНИ

Много от Везни днес имат изпит, свързан с професионалното им развитие. В един случай става въпрос за постъпване на работа, а при друг – за заемане на по-високо работно място. Сигурно е, че ще успеете да се справите и в този смисъл денят носи придобивки за вас. Бизнесмените от Везни ще бъдат приятно изненадани от партньора с добри вести.

СКОРПИОН

Днес придобивките за Скорпионите са свързани с делова среща, която в някои случаи променя до неузнаваемост вашите бъдещи възможности. Професионалният ден е изключително успешен за вас, а някои дори ще бъдат поставени в нови условия за работа. На мнозина се налага да се ползват от съветите на партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е един спорен и успешен ден за Стрелците. Активността ви е завидна в професията ви днес и това е същинският критерий за постигане на нови придобивки или за разрастване на дейността ви. Разбира се, проблеми съществуват и при вас, но не сега е времето да търсите начини за разрешението им. В любовта също е възможно разочарование.

КОЗИРОГ

Вторник е добър ден, но много от вас са агресивно настроени и това ще им създаде проблеми, които най-ярко са изразени в службата. Намерете начин за дипломатично разрешаване на възникналите спорове и противоречия. Това ще ви позволи действително да почувствате вторник като позитивен ден, а от друга страна – и нещата да ви вървят.

ВОДОЛЕЙ

За много от Водолей вторник е изключителен ден в делово отношение и от гледна точка на контакти. Ще имате среща с човек, който ще ви предложи много изгодна от финансова позиция работа. Решително може да се каже, че тези пари ще ви стабилизират напълно. Трудностите за деня са свързани с любовния ви живот.

РИБИ

Активен е вторник и се свързва с придобивки за повечето от вас. В службата при мнозина възникват противоречия с колегите, но трябва още сега да се опитате да ги преодолеете. В противен случай не е изключено да очаквате клевети от въпросните хора. Неприятна е ситуацията в дома и трябва да се погрижите за разведряването й. Необходима е по-голяма гъвкавост и мекота в отношенията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *