ХОРОСКОП ЗА 3 МАЙ

ОВЕН
Много важно за вас в неделя е да проявите дипломатичност във всичките си контакти през деня и да създадете условия на близост, разбирателство и непринуденост. Често действията и желанието ви за рационалност са тълкувани зле от околните. Покажете професионализма си.

ТЕЛЕЦ
За Телците неделя е ден за бизнес. Имате големи възможности за осъществяване на замисленото. Шансът ще е по-голям, ако действате чрез ваш представител. Работещите в сферата на изкуството ще пожънат голям успех. Характерна особеност за деня за вас е преодоляването на трудности и възкачването ви по стълбата на успеха.

БЛИЗНАЦИ
В неделя доброто настроение ще ви преизпълва дотолкова, че случаен сблъсък с общество, което демонстрира враждебност, не ще ви огорчи. Не се разсейвайте при изпълнение на служебните си задължения. Желанието да изучавате околните днес ще ви доведе до истинска съпричастност и разбиране на чуждите нужди.

РАК
Неделя е наистина ваш ден, а днешният ще ви предостави добри условия за материален напредък. Авторитетът ви в службата е повече от добър и това ще разберете от ръководителите си. Не бъдете мнителни към другите и не търсете винаги да намерите нещо, което в отношение към вас е подозрително.

ЛЪВ
В неделя всичко у вас “свети” и душата ви е разтворена като лотосов цвят, който жадно попива красотата на деня. Нищо няма да наруши тази хармония, в която се потапяте с нескрито задоволство. Ще попаднете на обществено място, което ще се окаже решаващо по отношение на финансовата ви стабилност.

ДЕВА
Авторитетът ви е ненакърним по всички линии на вашето активно присъствие – обществено, служебно, финансово. Денят ще протече в срещи и разговори с хора, дошли при вас за конкретна реализация на финансов план. Организации с обществен характер се готвят да ревизират оборотния ви капитал.

ВЕЗНИ
В неделя всичко около вас е спокойно и уравновесено, нямате повод за притеснение. Имате до известна степен някои служебни неуредици, но те не могат да бъдат проблем. Успешен ден за вашите обществени контакти. Днес ще сключите дългосрочен договор за работа в чужбина срещу добро заплащане.

СКОРПИОН
Силно изразеното ви безпокойство ще ви принуди да търсите самотата и спокойствието, което от известно време ви липсва. Отдайте се на разсъждения за всичко около вас и изберете най-правилната посока за пълнота в бъдещите си действия. Принципно неделя не ви предлага нищо особено нито в положителния, нито в отрицателния смисъл.

СТРЕЛЕЦ
Стрелци, и при вас настроението ви без основателна причина е понижено, дори мрачно. Това не е характерно за вашия огнен темперамент. Много скоро ще се коригирате. Ще направите полезни обществени контакти, които по-късно ще бъдат много важни за вас. Другата положителна характеристика за деня е в сферата на любовта.

КОЗИРОГ
Спокойствието и прилежанието изцяло е завладяло вашата същност и нищо не може да наруши душевния ви покой. Въпреки това днес ще проявите активност в обществените контакти с цел разрешаване на финансови въпроси. Ще получите ново предложение за работа. Вашата позиция е печеливша.

ВОДОЛЕЙ
В неделя самочувствието на Водолеите е крилато. Интуитивно ще доловите още сутринта предстоящия прекрасен ден и ще посрещнете света с присъщата си бодрост и веселост. Единственият проблем ще се появи във връзка с финанси, но той е маловажен и няма да му обърнете внимание.

РИБИ
За вас неделя ще донесе нови срещи и контакти с приятели и в обществото. Ще имате някои дребни проблеми от професионален характер, но те не могат да бъдат повод за понижено настроение. Имате шанс предимно за контакти, които ще ви бъдат много необходими по-късно. Ще посрещате гости в дома си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *