ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ

ОВЕН

За успешното развитие на четвъртък при вас е необходимо повече търпение, защото поне по отношение на финансите ще имате някакви задръжки. За служебната си реализация много от Овен трябва да изберат един от известните им варианти, като внимателно обмислят алтернативите.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък при Телците се явява с някои трудности и необходимостта от съобразяване с обстоятелствата е задължителна. При партниране с колеги или приятели може да загубите позиции днес. В професионален аспект денят е много надежден и плодоносен за израстване в кариерата.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се наложи Близнаците да се справят с нововъзникнали проблеми по независещи от тях причини, но разрешението им няма да ги затрудни. Вашата разсъдъчност ви поставя в много силни и непоклатими позиции. В службата има вероятност да се сблъскате с неприятности.

РАК

Прибързаните действия днес може само да ви навредят. Ако обаче се заемете енергично и решително да планирате бъдещите си действия, ще се радвате на успех. Много радостен и успешен е професионалният ви ден. В четвъртък ще се сблъскате с оптимистични възможности за действие.

ЛЪВ

Успешен ден и при Лъвовете, при условие че бързо се ориентират в създадената обстановка и реагират аналогично. Разумното поведение по време на срещи и контакти ще ви бъде верен помощник, дори ако се наложи да отстъпвате. Следвайте интуицията си. Съществуват финансови затруднения и в партньорските взаимоотношения може да се наложи да се съгласите с перспективи, които са във ваш ущърб.

ДЕВА

Въпреки че се нагърбвате с много дейности, работата ви не е добре оценявана, а вие не правите решителни стъпки към подобряване на положението си. Днес се налага сериозно да се захванете с разрешаването на финансовия проблем, който не бива да отлагате или изчаквате. Разчитайте на себе си и личната деятелност.

ВЕЗНИ

Везните са в печеливши позиции, имате чудесни предпоставки за финансова реализация. Бъдете внимателни в служебните си контакти, където може някакво ново запознанство да разклати позициите ви и дори да ви измести. Семейният климат не е добър и вероятността от компрометация е много реална.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен в делово отношение, но изглежда добрата тенденция е по-характерна за мъжете от знака. Професионалният ден е успешен и носи много радост в перспективите за разрешаване на интересуващ ви проблем. Труден ден е четвъртък за бизнеса ви и може да ви се предоставят неприятни за вас клаузи.

СТРЕЛЕЦ

За вас денят е най-неприятен от гледна точка на домашно-роднинските взаимоотношения. За професионална реализация обаче ще имате прекрасна възможност да избирате едно от много предложения. Важно е днес да го направите, въпреки че сте затруднени.

КОЗИРОГ

Вашата решителност за осъществяване на желания социален статут е силно изявена в четвъртък. Поради материални затруднения някои от вас са готови на отчаяни постъпки и скандали в службата. Добре е да заемете безкомпромисни позиции и да потърсите помощ за разрешаване на проблема.

ВОДОЛЕЙ

Водолей са с финансови проблеми и това определя цялостния ви облик през деня. Затормозеността ви е голяма, а нервното напрежение може да бъде предпоставка за скандална настроеност. Бизнесмените ще имат полезна делова и бизнес дейност, въпреки че няма да успеят в осъществяването на желаните финансови резултати. Не влагайте емоции в изпълнението на служебните си задачи, това ще ви доведе до грешки.

РИБИ

В четвъртък настроението при Риби е продиктувано от разочарованието им спрямо човек, на когото безгранично са вярвали. В службата на някои от вас ще се предложи обучение за по-високата ви квалификация. Успешно ще се справите и по този начин ще затвърдите добри социални позиции и финансово обезпечаване. При деловата си изява ще се натъкнете на добри предложения и идеи. Много от вас в четвъртък ще загърбят деловата реализация и обществените контакти, поради психически тормоз. Разчитайте на помощ.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *