ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ

ОВЕН
Възникват материални трудности, които може да обтегнат семейните взаимоотношения. Избягвайте скандали. Не ви препоръчвам и да пътувате днес. Ако разчитате, че само така ще разрешите финансов проблем, грешите. Съсредоточете вниманието си в контактите.

ТЕЛЕЦ
Едва ли ще имате възможност да задоволите стремежа си за комфорт, да се потопите в емоционалния живот. Препоръчват се предпазливост и умереност във всякакви дела. Възможно е да претърпите неуспехи, да не получите желаната длъжност. Но изпъкват влиятелни протекции, изчакайте.

БЛИЗНАЦИ
Добър ден за реализация. В делово отношение е сигурно, че ще постигнете намеренията си, имате шанс да се изявите и личностно. Предстоят ви семейни неприятности, които при повече емоции от ваша страна може да повлияят негативно и на работата ви. Избягвайте скандали.

РАК
Силно застрашени сте от конфликти, бъдете внимателни. Възможно е да се сблъскате с неприятности от лично естество, но старайте се да не ги прехвърляте на работното място. Необходимостта от сдържаност в службата е без коментар.

ЛЪВ
Възможно са неприятности от личен характер, но събота идва с нови предизвикателства. Засягат емоционалния ви живот и материалните придобивки. Бъдете деликатни и предпазливи във връзките, които създавате. Опитайте се да не увеличавате бремето, лежащо върху другите, но не позволявайте и с вас да злоупотребяват.

ДЕВА
Събота се характеризира с неприятности, които изглеждат по-силни за дамския състав на знака. Засягат най-вече емоционалния ви живот и не сте застраховани от обиди и огорчения. Не се опитвайте да се изяснявате, възможно е да ви обвинят и в подкупничество. Денят е много благоприятен за професионалното ви развитие.

ВЕЗНИ

За вас събота е късметлийски ден, въпреки че печалбите може да не се окажат такива, каквито сте очаквали. Можете смело да отстъпите пред съперника или конкурента си. В действителност ще се окаже, че придобивките, които съдбата ви е определила, са по-добри.

СКОРИОН
За мнозина денят се свързва със семейни дела, които обаче ще им причинят големи огорчения. По-характерно е за мъжете, представители на Скорпион. Не е изключено в тази връзка да ви се наложи да проведете юридически консултации. Не пренебрегвайте съвет от адвокат. Възможни са и парични неприятности.

СТРЕЛЕЦ
Денят се характеризира със служебни неприятности, бъдете предпазливи. Избягвайте конфликти, не се доверявайте на колеги. Някои от вас може да бъдат разочаровани от някого поради неизпълнено обещание. Изпълнявайте съветите и изискванията от началството. Отделете повече време за общуване с децата.

КОЗИРОГ
Дамите от знака едва ли ще успеят да осъществят програмата си за деня, особено що се отнася до домашни или лични дела. Не се разстройвайте, шансът ви е в контактите днес. Не е изключено ненадейно да бъдете подкрепени от човек, от когото не сте очаквали. Силен материален късмет – парични печалби.

ВОДОЛЕЙ
Събота ще ви зарадва с финансов шанс и възможности за професионална реализация. Ако имате обаче дела, изискващи пътуване, едва ли ще постигнете успех. Дори се препоръчва изобщо да не тръгвате на път. Намерете време за срещи и контакти, чрез тях ще задоволите потребностите си.

РИБИ
Ще сгрешите, ако упорствате самостоятелно да се справяте с проблемите си. Не предприемайте пътуване, нищо няма да постигнете, а застрашавате и здравето си. Уточнявам, че става дума за заминаване по финансови причини. Късметът и придобивките ви днес се съдържат в съвместна дейност с други хора. Пазете се от конфликти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *