ХОРОСКОП ЗА 30 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Мнозина от вас имат върху какво да мислят. Проблемите са професионални и ви безпокоят не на шега. Но разумното поведение никога не води до неприятности. От особена важност за мнозина са контактите днес и преди всичко тези с влиятелни хора. Те ще бъдат причина за успокояване.

ТЕЛЕЦ

Едно ново запознанство ще ви представи добра възможност за професионална изява или такава в дадена сфера от бизнеса. Други от Телец са определили сряда за пътуване по въпроси от деловия живот. Денят предлага добри възможности за реализация в сферата на финансите.

БЛИЗНАЦИ

Позитивен ден е сряда за Близнаците и създава положителни условия за реализация. Главно направление за вас са придобивките и за активните от знака няма да бъде трудно да постигнат такива. Друга група от вас не са съвсем бодри вследствие безсъние поради натрупали се проблеми в службата.

РАК

Положителното влияние в сряда действа върху родените под Рак предимно за делови реализации. Засилен е вашият предприемачески афинитет и постигането на съответните успехи е само въпрос на време. Трудности ще се явят при онези от вас, които са невнимателни и прибързани в действията си.

ЛЪВ

Повишеното безпокойство у мнозина от Лъв се дължи на интуитивно схващане за предстоящи трудности в делата. Мнозина от вас са с това усещане от сутринта и са предварително готови за неотстъпчивост. Такова мислене е погрешно и само ще задълбочи някои разногласия. Бъдете позитивни.

ДЕВА

Изключително разсъдливи и дори подозрителни трябва да бъдат днес всички родени под Дева. Препоръката се отнася до съветите, които ваши приятели или хора от деловите среди ще ви дадат. Не ги приемайте, защото са погрешни и ще унищожат дълговременен труд.

ВЕЗНИ

Сряда е важен ден за много от Везни и говори за ползотворно обединение в сферата на деловия живот. Някои от представителите на знака гледат с огромно недоверие на такава крачка, но сега може би все още ви е трудно да схванете в пълнота предстоящото развитие на такова взаимно дело.

СКОРПИОН

Сряда е обикновен ден за Скорпионите, но не ви липсва професионална ориентация и на тази база за някои от вас денят ще донесе успехи. Възможна е и парична печалба при някои от знака. В службата си трябва да избягвате разправии с колегите и конфликти с началството.

СТРЕЛЕЦ

С трудности и препятствия започвате да се сблъсквате още от сутринта, което навежда мнозина от вас на мисълта, че им предстои не много добър ден. Действията ви ще са възпрепятствани от редица фактори и в крайна сметка нервността ще надделее. Не се конфронтирайте с колеги, запазете дистанция.

КОЗИРОГ

Засилен е деловият живот на Козирозите и днес на някои от вас ще бъде направено изгодно делово предложение. Можете напълно да повярвате на онова, което ви предлагат, и да бъдете сигурни, че нещата не са преднамерено украсени, за да изглеждат по-примамливи. В личен план ще имате възможност за любовна връзка с човек, към когото отдавна изпитвате не само симпатия, но и чувства.

ВОДОЛЕЙ

Излишно е да проявявате подозрителност към някои служебни нива и да смятате, че имат негативно отношение към вас. Всичко се движи съвсем нормално, а отказът, който някои от вас ще получат от шефа си във връзка с определено искане, не може да бъде критерий за отношение, а за реална преценка.

РИБИ

Не вярвайте на обещания, които целят да ви успокоят по даден проблем, свързан с вашата работа, а действайте до пълно постигане на исканията ви. Много важно за постигане на такъв успех е още днес да не се възпирате, а да проявите настойчивост. Последователните ви действия ще се увенчаят с успех. Необходимо е да пристъпите към тях с повече далновидност и гъвкавост, за да успеете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *