ХОРОСКОП ЗА 5 МАРТ

ОВЕН

Днес мнозина са повлияни от домашните обстоятелства и това вреди на деловия ви ритъм и устрем. Вероятно ще се ангажирате с личните си дела и за поправяне на проблемите вкъщи. За всичките си действия трябва да бъдете настойчиви до краен успех.

ТЕЛЕЦ

Поради прекалено доверие Телците могат днес да останат измамени и да последват редица неприятности. Не бива да разчитате много на приятелите си. Сега вашият най-добър помощник е интуицията, която не бива да пренебрегвате.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина днес са разточителни в пълния смисъл на думата и нека не се учудват, ако в края на деня се окаже, че са похарчили много пари или времето не им е стигнало за нищо. Вторник е важен ден не толкова в смисъл на положителни действия, колкото по отношение на кардинални заключения, които трябва да си направите.

РАК

Раците чувстват известна стагнация върху себе си или изпитват чувство на вина. Съдбовното предопределение ви разделя на три категории – при едните още тази седмица делата тръгват успешно, при втората категория ще има трудности при неотложни ангажименти.

ЛЪВ

За мнозина вторник започва с домашни проблеми, които сами не можете да решите, а трябва да търсите взаимната хармония в действия с членове на семейството. В делови план се явяват проблеми, с които трябва да се справите и за които имате сили. Очаква ви приятна новина, свързана с професията.

ДЕВА

Трудностите и неудобствата не престават за вас, но сега делата ви се движат възходящо, а там, където това още не е факт, е наложително да действате по-настойчиво. Днес почти всички Деви са в действителен трудов подем и делата ви ще се движат безупречно. Имате шанс за печалби и материални придобивки.

ВЕЗНИ

Труден ден в делата ви. Неприятно изненадани ще бъдат онези от вас, които ще насочат усилията си във финансовата сфера. Не се съобразявайте със съвети, получени от мъж. Денят се характеризира с успешни и плодотворни контакти и пътувания. Разчитайте на подкрепа от влиятелни хора, вслушайте се в съветите им.

СКОРПИОН

Във вторник ще се чувствате неудобно, но това не намалява деловия успех, ще действате често от позиция на силата, което не във всички случаи е добре. Имате добри дадености за реализиране на финанси и делови срещи. Бизнесмените трябва да контролират партньорите си, защото е възможно да възникнат пропуски.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е привлекателен за вас, защото сте в добро настроение и с изявено желание за действия. За жалост при мнозина съществуват професионални проблеми, които днес ще опитате безуспешно да разрешите. Ако не успеете, това не бива да ви изважда от равновесие. Не властвайте в любовта. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

КОЗИРОГ

Най-големите притеснения за родените под Козирог се свързват с резултатите, които очакват от делата, които са захванали. Но днес едва ли ще имате отговор на въпросите, които ви измъчват. Денят е много добър за срещи и търговски контакти. Обърнете по-голямо внимание на семейството си, те имат нужда от вас.

ВОДОЛЕЙ

Не давайте воля на гнева си, защото той не е характерен за вас и действа особено неприятно върху нервната система. Не изпускайте нервите си в службата, това няма да промени нещата днес. Доста от вас са на път, който има отношение към деловия живот. Ще постигнете очаквания успех, бъдете настоятелни. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

РИБИ

Към разрешаване на проблемите си мнозина от вас ще пристъпят с хитрост днес и планът им ще бъде сполучлив. Впрочем около вас сега има хора с големи възможности, които са готови да ви помогнат, така че не е необходимо да се притеснявате от евентуален неуспех. Проблематични ще са срещите във вторник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *