ХОРОСКОП ЗА 5 ЮЛИ

ОВЕН

Съгласуваните действия с някого са много полезни за Овните в понеделник. Предприемчивостта ви изисква съюз, особено валидно e за делата ви в сферата на финансите. Имате затруднен служебен ден. Въпреки че някои от вас имат здравословно неразположение, вярата в собствените възможности ще ви доведe до желаната цел.

ТЕЛЕЦ

Телци, в понеделник бъдете по-находчиви и предприемчиви. Трудностите може да преодолеете с подкрепата на влиятелна жена. Понеделник би могъл да ви насочи към контакти, които са полезни за вас. Предстоят ви успешни разговори с лица във връзка с изискванията ви за нова служба или подобряване условията на труд и заплащане.

БЛИЗНАЦИ

Успешно Близнаците ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. Като работен ден понеделник се очертава труден и напрегнат, но перспективите са ползотворни за вас, ако работите в съдружие. Денят е труден за някои бизнесмени и неприятностите произлизат от съдружниците.

РАК

Някои от Рак имат особени заслуги за финансовото стабилизиране и в понеделник позициите ви в семейството са важни и значими. Това обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори налице са някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за добра професионална реализация.

ЛЪВ


Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място, като работата ви в тандем с една жена ще даде неочаквано добри резултати. Обърнете повече внимание на срещи и разговори с колеги и приятели. Тяхната находчивост може да се окаже полезна и за вас.

ДЕВА

Повечето от Девите имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Освен това, ако споделите служебните си проблеми с някого от приятелското общество, може да се изненадате приятно от адекватна и навременна подкрепа. Много полезни са срещите ви и посещенията от приятели.

ВЕЗНИ

Везни, въпросите, по които сте претърпели частичен неуспех, сте твърдо решени днес да разрешите. И ще ви се отдаде, стига да не са с финансов характер. Забележително е излъчването ви в понеделник и като че ли всички са готови да ви помогнат. Може да се радвате на успешен служебен ден, неочакван късмет.

СКОРПИОН

В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка вероятно поради прекъсване на връзката. Чувствата са ограбени и сте склонни да го проявите по някакъв повод спрямо хората от семейството ви. Хубаво е да се огледате и да оцените радостите в живота си. Много успешен професионален ден при повече активност от вас.

СТРЕЛЕЦ

С твърда вяра в личните способности и възможности за самостоятелно справяне, мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина в понеделник. Забелязва се неотлъчна подкрепа на близък човек до вас. Тези, които са на работа, ще имат трудности, предизвикани от проблеми на началниците. Ще сте главно лице в неочаквана любовна авантюра, което ще доведе до раздори.

КОЗИРОГ

Забележителна предприемчивост проявяват дамите Козирози. Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество ще се радвате на постиженията си. В службата ще действате в съдружие и ще постигнете резултати, които напълно ще ви задоволят. Пазете се от мошеничество и не допускайте лицемерите близо до себе си.

ВОДОЛЕЙ

По някакъв повод в понеделник Водолеите са с чувство за ущърб. Обединете усилията си с някого, за да подпомогнете за разрешаването на проблеми. Внимавайте на работното си място, възникват опасни за вас обстоятелства и ако не контролирате поведението си, ще претърпите “катастрофа”. Хубав ден за договориране в бизнеса за дълъг период.

РИБИ

Повечето от родените под Риби са влюбени. Настроението ви обаче може да се влоши, ако станете повод за разтрогване на връзката. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията и на другата страна и не предизвиквайте конфликти. Бъдете бдителни за измами, не давайте израз на недоволството си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *