ХОРОСКОП ЗА 6 ЮЛИ

ОВЕН

Бъдете благоразумни в събота и не харчете парите си на вятъра, защото много скоро ще почувствате огромната им липса. Други от вас отдавна изпитват финансовата недостатъчност и правят амбициозни опити да променят своето финансово положение.

ТЕЛЕЦ

На вас ви е познато изкуството да придобивате материални ресурси, но понякога тази сръчност е повлияна от стремежа ви за сигурност, който обикновено я парализира. Днес ситуацията е аналогична и на мнозина ще бъде трудно да постъпят правилно. В събота не сте лишени от късмет, наблегнете на срещи, контакти, кореспонденция.

БЛИЗНАЦИ

Събота се характеризира с неприятни новини. Вероятно става дума за домашно-семейни проблеми, под чието влияние може да си създадете ядове и в службата. Не изпускайте от контрол нервите си, пазете се от грешки. Нервността няма да ви напусне изцяло, но такъв е вашият житейски заряд.

РАК

Тревогите така са ви притиснали, че трудно схващате благоприятните условия за действия и постигане на по-значителен от обикновено успех. В събота се очертава и доста професионална работа. Бъдете компромисни, търсете разбирателство в общуването с околните, за да може да разчитате на колегиална подкрепа.

ЛЪВ

Ако укрепите волята си, можете да обуздаете разходите си, които сега се характеризират с разточителство на пари и чувства към другия пол. Мнозина от вас сега не са в състояние да правят верни изводи и правилно да преценят заобикалящата ги обстановка – делова и обществена.

ДЕВА

Пристрастията под една или друга форма ще ви причинят беди. Ако става въпрос за личните контакти с хора от другия пол, е възможно да последват неприятни развръзки за брачно обвързване. В случаи на делови връзки и разговори е възможно да претърпите загуби. Не отдавайте прекомерно значение на несъществени фактори.

ВЕЗНИ

В събота Везните са доста обезпокоени, но не по делови и професионални причини, а във връзка с личния и любовния живот. Не проявявайте прекалено честолюбието си, бъдете сдържани и компромисни. Сега е важно да запазите хармония и разбирателство в дома си. Не се отказвайте и от любовния си шанс.

СКОРПИОН

Изобретателни са днес Скорпионите и лесно ще намерят изход от трудни ситуации или ще постигнат интересуващите ги решения по важен въпрос. Мнозина ще получат радостно известие, свързано с професионалната им кариера. По-голямата част от знака се чувстват преуморени, възможни са и здравословни неразположения.

СТРЕЛЕЦ

Днес верният път към вашия успех е постоянството, което не е сигурно, че ще бъде вашата характеристика. Положителните влияния говорят за добри постижения в преговори и контакти, решаване на проблеми, свързани с дома, и такива в службата. Засилени са възможностите ви за делово сътрудничество и обществена изява. Не предприемайте пътуване, ще съберете само нерви.

КОЗИРОГ

Ще се радвате на хубав ден, с добри възможности за удовлетворяване на любовните интереси, за хармонизиране на семейните отношения. Безпокойството ви днес е свързано с едно съобщение, имащо отношение към работата ви, на което не трябва да вярвате. Успешни ще бъдат деловите ви контакти и преговорите. Динамична ще е събота за онези, които се занимават със спорт.

ВОДОЛЕЙ

Събота идва с важна промяна в ситуацията около вас. Денят носи късмет в професионалните дела, нищо чудно да ви зарадват и любовни новости. Стремете се към хармонични отношения, дайте израз на способностите си и изключителната си креативност. Някои от вас ще бъдат провокирани съзнателно от свои тайни неприятели, но не им обръщайте внимание. Само личната амбиция и сериозни намерения не са достатъчни.

РИБИ

По отношение на деловия живот в събота Рибите са като във вакуум. Избягвайте конфликти, за да си спестите неприятности и грешки. Не отделяйте внимание на клюки и сплетни. Хубаво е да потърсите мнението и съветите на по-компетентни от вас хора. Днес много от вас имат изразителни любовни шансове. Бъдете по-наблюдателни е се пазете от грешки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *