ХОРОСКОП ЗА 6 ЮНИ

ОВЕН
За родените под Овен бездействието е било винаги най-голямата тегоба и ще остане така. Днес вие сте много близо до това състояние. Изпълнени сте с енергия за действия, но ви липсват възможности за изява, което ви действа страшно потискащо.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък е доста интересен ден, но трябва да изчакате да дойде интересният случай, а не вие да го търсите. Тъй като въпросът ви засяга лично, не може да се каже дали има отношение към вашия частен или професионален живот. Ангажименти от финансов характер напълно ще удовлетворят стремежите ви.

БЛИЗНАЦИ
Странни са вашите усещания в четвъртък, който се развива така своеобразно. Днес особено подчертано е усещането ви за жертвоготовност, което няма определена посока, а е просто лично желание, като действително е продиктувано от необходимост. Професионалният ден е успешен. Ще разрешите делови проблеми.

РАК
Забележителен е четвъртък за Раците. Влиянието на звездите е доста специално днес и определя различни направления не само в ритъма, но и за развитието ви. Мнозина от вас притежават добри възможности за реализация в различни сфери на живота, но въпреки всичко денят говори и за загуби, които могат да се осъществят.

ЛЪВ
Много полезни неща можете да свършите в четвъртък и това е особено валидно от гледна точка на вашите делови ангажименти. Някои от вас днес са предразположени към мистификация и са готови без угризения на съвестта да действат така. Сигурно е, че ще допуснете грешка.

ДЕВА
Съдбата закриля Девите днес. Имате късмет във всякакъв род начинания, но по отношение на професионалните ви дела не бива да пренебрегвате чужди съвети. Денят е успешен за контакти, които при някои от вас ще се превърнат в преговори и постигане на договорни споразумения.

ВЕЗНИ
Успешен е четвъртък за повечето от Везните и някои от вас едва ли ще имат необходимост от стимули за реализация. Доста дръзко е държанието на мнозина и сте готови за твърди сблъсъци с околните, поне това е пътят за осъществяване на лични намерения или за постигане на същите в деловите и професионални ангажименти.

СКОРПИОН
В четвъртък много от вас ще постигнат делови успехи, лични придобивки и добра възможност за допълнителна реализация. Последната се свързва с вашите контакти през деня, които се характеризират с нови предложения. Такава реализация може да не се осъществи само поради личното ви нежелание.

СТРЕЛЕЦ

Доста полезен може да бъде четвъртък за Стрелците. Особено благоприятно се развиват деловите отношения. Забелязва се известна агресивност при някои от вас и желание за диктат. Но не действайте по този начин. Достатъчно силни сте, за да успеете в намеренията си чрез такт и дипломатичност. Бъдете търпеливи. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ
Едва ли ще се сблъскате с трудности, които биха могли да спрат стремежа ви по въпроси от деловото всекидневие. На работното си място се нуждаете от съвета или подкрепата на колегите си и те ще ви бъдат предложени. Контактите са важни при вас и не е изключено да достигнат до идеи именно благодарение на тях.

ВОДОЛЕЙ
В четвъртък повечето от Водолей ще завършат започнатото дело. Неприятно за мнозина е, че е възможно да възникне още едно неочаквано препятствие, което ще се изправи пред вас и може да забави и затрудни процеса. Причина за появата му е ваш приятел. Става дума за проявена небрежност, която вие можете да отстраните. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

РИБИ
Непредвидени обстоятелства могат да ви причинят загуби. Твърде възможно е те да са плод на прибързани действия от ваша страна, защото няма да се съгласите с фактите, че делата ви се забавят. Някои от вас ще имат финансов успех, който е постижим изключително на базата на дипломатичността и далновидността ви. Но и останалите от знака ще имат придобивки днес. Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *