ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУСТ

ОВЕН

Време е да превъзмогнете препятствията и да разрушите илюзиите, негативността и смело да стъпите на пътя, който ще ви изведе към нов живот. Безспорно е, че ще ви бъде трудно, но днес е благословен ден за това начало. Нарастване на силите и възможностите ви отбелязва вторник, а правото да се възползвате от тях е само ваше.

ТЕЛЕЦ

Не бива да се отказвате от намеренията си, нито да се бавите по някакъв повод при осъществяването им. Във вторник се създават оптимални условия за успешна дейност, които се характеризират с придобивки, като стойностите се измерват предимно в пари.

БЛИЗНАЦИ

Недостатъчно гъвкави, нервни и превъзбудени сте сега, а това води до прибързани и необмислени решения. Не сте лишени от делови способности и можете да се справите с всяка възникнала ситуация, но е необходимо да се въздържате от емоционални реакции в деловите контакти.

РАК

Постарайте се да внесете ред в мисли, действия и емоции. Денят е много добър и на мнозина от вас ще донесе успех, но трябва да се ръководите от хладния разум. Само така можете да очаквате желаната от вас промяна, която е особено изразена в кариерата или въобще във връзка с работата ви.

ЛЪВ

Вторник е добър за регулиране на отношенията с вашите партньори или на работното място. Ще имате успехи в деловите занимания и контакти, при осъществяване на договори или нови идеи. Тези, на които сега ще им се наложи да подписват споразумение, трябва да стоят на категорични позиции във връзка със заплащането.

ДЕВА

Вторник е с особено значение за Девите, които под напора на събитията са принудени да пристъпят към реформи в деловия си живот. За това условия има, но трябва много обмислено да постъпвате и да бъдете доста търпеливи, на първо време трябва да изясните отношенията си със съдружниците и вашите покровители. Не прибързвайте с нищо.

ВЕЗНИ

Везните също не са застраховани от прибързани действия, които ще ги лишат от възможността за добри постижения. В повечето случаи такива стъпки ще бъдат плод на недостатъчно оценяване на обстановката и опитите ви за налагане на своята воля. Подобни грешки лесно могат да се избегнат при по-голяма толерантност към околните.

СКОРПИОН

За вас е важен този ден, чиято характеристика е малко необичайна и противоречива. Във вторник става въпрос за деловия ви живот. Предстои ви служебна промяна, условията за която не са назрели при всички. За някои тя е категорична и означава по-добро място от сегашното. За други е необходимо да се съобразяват с възможностите в момента.

СТРЕЛЕЦ

Положителната промяна във вашия живот навлиза с бързи темпове и вторник е от показателните дни в това отношение. Все още присъстват и някои неблагоприятни тенденции в деловата сфера – част от вас ще усещат влиянието им. Възможно е да проведете преговори относно деловите си планове. Поемате повече работа, отколкото са възможностите ви.

КОЗИРОГ

Твърде находчиви и ловки ще бъдат някои от Козирог във вторник, но това далеч не се отнася за всички от Козирог. Онези, които са решили сега да хвърлят усилията си във финансовата сфера, ще бъдат разочаровани от несполуката, при някои тя граничи със загуба. С изключение на финанси и съдебни дела, вторник ще бъде резултатен за вас и ще бележите успехи.

ВОДОЛЕЙ

Промяната в схващанията ви във връзка с професионалната атмосфера и съдружниците ви е на дневен ред, но във всички случаи сега няма да последва практическо развитие. Стъпки не е необходимо да правите, защото на практика ще се случи без вашата намеса, разкривайки нови хоризонти за изява. Засилено е усещането ви за нещо ново.

РИБИ

Вашите добри възможности днес са свързани с професията, приятелските и съдружническите контакти. Денят ще донесе загуби за онези от вас, които извършват неконвенционални сделки или не се отнасят с необходимото внимание към дейността на партньори. Внимавайте, възможно е да пропуснете важен момент и да се заблудите. Много добри финансови позиции имате и във всички случаи активността ви ще донесе придобивки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *