Топ теми

ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ

ОВЕН
Вторник е успешен ден за вас, той е добър показател за родените под Овен. Предимно контактите ще запълнят този вторник при вас и те ще донесат радостни новини на мнозина. Става въпрос за срещи с приятели или партньори от бизнеса, с които ви предстоят ползотворни реализации. Вечерта ще прекарате в уютна семейна атмосфера.

ТЕЛЕЦ
Твърде активни са Телците във вторник по въпроси от бизнеса или професията. Денят е подходящ и за нови реализации, тъй като мнозина от вас ще бъдат посрещнати на работното си място с добри новини. Но трябва да бъдете внимателни с колегите или партньорите си, защото не е изключено да последва измама от страна на жени.

БЛИЗНАЦИ
Вторник е добър ден за Близнаци. Можете да разчитате на подкрепа от приятели, близки или работодатели. Днес трябва да внимавате само при финансови операции и дори не ви съветвам да се захващате с такива. Очакват ви добри новини, свързани с дома, и лично за вас. Вниманието ви трябва да бъде насочено към бизнеса или професията ви.

РАК
Трудно започват Раците пролетния цикъл и лошото начало е свързано със здравето. Обърнете сериозно внимание, намалете активността си във връзка с деловите задачи. Откриват се финансови възможности при някои от вас днес, които ще завършат с придобивки.

ЛЪВ
Вторник е положителен ден за вас. Носи много новини, свързвани с контакти и финанси. В случая с парите трябва да преценявате по-внимателно фактите, защото съществува вероятност те просто да не отговарят на истината, или плановете, за които става въпрос, да са неизпълними. Днес любовните флиртове ще прераснат в контакти.

ДЕВА
Доста активни са Девите през този ден, но в много случаи се подвеждате в недействителни планове и така рискувате да пропуснете деня. Други от вас са прекалено прибързани и подобни действия водят до същите резултати. Имате творчески подход и трябва именно на него да разчитате. Много от вас ще бъдат обнадеждени от новини с финансов характер.

ВЕЗНИ
Трудностите при вас днес са свързани с парите. Обикновено повечето от Везни са в състояние да реализират плановете си в каквато и да било област, но за финанси днес ще се сблъсквате с пречки. Голямото събитие при повечето от вас е свързано с професията или бизнеса днес. Активни контакти, където може да очаквате подкрепа за осъществяване на намерение.

СКОРПИОН
Скорпионите имат един добър ден пред себе си. Мнозина от вас вече се ползват с привилегия на работното място или бизнеса, където участват, и вашите колеги или съдружници ще ви го засвидетелстват категорично. Днес имате добри възможности с сферата на контактите. Но също така ще пропуснете възможности, които скоро няма да ви се отдадат.

СТРЕЛЕЦ
Вторник е много добър ден. Предстоят ви положителни промени, активни сте и ако действително се захванете с реализацията на нещо, ще го доведете до успешен край. Добре е да захванете нещо ново днес, без да слушате съветите на приятели или да се обръщате към стари планове. Предстои ви служебна командировка. Хармонизирайте домашната обстановка, назрява конфликт с половинката ви поради някакво недоразумение.

КОЗИРОГ
Положителни промени ви очакват, сега е добре да обърнете по-голямо внимание на контактите си, на действията в службата и бизнеса и на възможностите за нови финансови придобивки. Разчитайте на хората, които са ваши съдружници. Те са с намерението да ви гласуват огромно доверие. Постарайте се да оправдаете доверието им с делата си и ще получите тяхното благоразположение.

ВОДОЛЕЙ
Ако имате здравословни проблеми, редно е веднага да потърсите начините за отстраняването им. Водолеите днес трябва да обърнат внимание на работата си и да разчитат на подкрепа от своите шефове или съдружници. Същото може да се каже и за влиятелни хора, които непременно биха подкрепили вашите планове, което е гаранция за успех. Дългосрочна работа ще ви донесе добри доходи.

РИБИ
Не е добре да “плувате” в две “морета” днес. С други думи, ако вършите две неща едновременно, може и нищо да не излезе. Те се отнасят към финанси, контакти и професионална изява. Това са сфери, в които няма да ви бъде трудно да постигнете придобивка. Затруднения ще имат бизнесмените във връзка с новини, имащи отношение към делата ви. Не се гневете, а покажете добрите си намерения. За други настъпва един мрачен период, става въпрос за вероломство от страна на приятели.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *