ХОРОСКОП ЗА 8 АВГУСТ

ОВЕН

Вторник е късметлийски ден, а всичко, отнасящо се до деловия, социалния или домашния живот, ще надхвърли очакванията ви. Успешни финансови операции и солидни печалби ще зарадват някои от знака, за други е важно провеждането на срещи. В професията си днес ще трябва да се съобразите с някои съвети, имате затруднения с администрации.

ТЕЛЕЦ

Позициите ви на работното място се укрепват с всеки изминал ден, макар че някои са недоволни от реализацията си. Имате възможност да ползвате подкрепата на приятели или близки. Контактите ви сега са силни и ще доведат до нова реализация или договорни отношения. В бизнеса се стремете да туширате всякакви неразбирателства с партньори.

БЛИЗНАЦИ

Днес не бива да заставате на пораженчески позиции, повече активност от ваша страна няма да навреди на победните ви ходове. Насочете се към обществените контакти, които сега са много благоприятни, действайте и във финансовата сфера. Възможно е да постигнете печалби, но по-късно.

РАК

Вашите дела се развиват благоприятно във все по-обширна територия. Някои от вас не се чувстват достатъчно комфортно, за да се заемат с управлението им, но това не е фатално сега. Последвайте съветите на семейния партньор, приятел или бизнес партньор. Ще постигнете повече успех, ако ви подкрепи влиятелен човек, може да се открият нови възможности за бъдеща реализация.

ЛЪВ

Можете чудесно да се справяте самостоятелно със задълженията си и като изпълнители, и като ръководители, но днес не пренебрегвайте съветите на околните. Не преговаряйте и не пътувайте през този ден. При обществени контакти някой ще се възползва от благоразположението ви, с което ще ви навреди. Мнозина разбират погрешно думите и действията на любимия си.

ДЕВА

Вътрешната ви дисхармония във вторник пречи да забележите стабилното позитивно развитие на делата си. Приятелски съвет ще подейства благотворно върху излишно изострената ви чувствителност. Някои от знака се притесняват от съдебно дело, шансът и правото са на ваша страна – ще го спечелите. В края на седмицата е сигурно, че ще се освободите от всичките си притеснения.

ВЕЗНИ

Днес професионалният ви успех е сигурен, можете да се ползвате и от подкрепата на шефове или влиятелни хора. Ограничени са финансовите възможности на повечето от знака и действията по парични въпроси. Затова пък мнозина ще имат благоприятни контакти и възможности за реализиране на договори или търговски спогодби.

СКОРПИОН

Самотата владее мнозина от Скорпион днес, но това е най-плодотворната атмосфера за вашата изява. Почти всички ще се изявят в професията си, някои действат умело за придобиване на печалби чрез договори и споразумения за съвместна работа. Имате засилен шанс, но това не ви дава право да пренебрегвате съветите на близки хора. За някои дейности не е лошо да приемете дори помощта им.

СТРЕЛЕЦ

Нямате оправдание, ако изпуснете този ден. Забележителна ще е изявата ви по делови и лични въпроси. Нищо не може да спре прогресивния ви напредък. Редно е да наблегнете на бизнес контактите, при които имате шанс за успех. Повече внимание се налага във финансовата сфера, тук ще ви трябват съветите на специалист. Избягвайте срещи с приятели, има опасност от непредвиден конфликт. Изяснете си недоразуменията и не стигайте до по-сложна ситуация.

КОЗИРОГ

Днес сте твърде самонадеяни, което не е във ваш интерес. Ще пренебрегнете полезен съвет от приятел и това ще провали работния ден. Положителни ще са финансовите дела на знака, най-добра реализация могат да очакват бизнесмените. Добри възможности за мнозина ще предостави пътуване. При сключване на договори не отстъпвайте от позициите си, като се стремите да го правите дипломатично.

ВОДОЛЕЙ

Деловите успехи във вторник ще бъдат възприети от мнозина като повод за щастие. Имате право, защото изявата ви като професионалисти не е ограничена само в рамките на деня. Това е начало на благоприятен период, някои още днес ще подпишат договори, несвързани с бизнес. За бизнесмените се очертават партньорски конфликти, опитайте се да ги отстраните. Но не на всяка цена, особено ако е във ваша вреда.

РИБИ

Рибите са щастливи от развоя на професионалните и личните си дела. В период на възход сте, не се спирайте при осъществяването на каквато и да било цел. Огромни възможности имате при обществени контакти, ще ви се предоставят шансове за нова работа, не се колебайте да приемете. Не по-слаб е и финансовият ви късмет, ще ви донесе значителни придобивки. От приятел ще получите ценен съвет. Приемете го безрезервно, той е съвсем добронамерен и ще ви помогне да погледнете нещата от друг ъгъл.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *