ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ

ОВЕН

Проявете инициатива в семейните работи. Денят е изключително подходящ за срещи и подобряване на домашната обстановка. Грижите за децата и домашната половинка ще ви донесат огромно удовлетворение. Денят е благоприятен за финансова дейност.

ТЕЛЕЦ

Този ден ще ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат и точно затова продължавайте да се занимавате със сложни задачи.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките им ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските ви в последно време са били големи.

РАК

През този ден вашият любим човек ще забележи, че нещо не е наред в отношенията ви и ще направи всичко възможно да ги изглади. Усмихнете се и покажете, че прощавате грешките. Опитайте се да му съдействате с всичко възможно нещата и при него да се получат.

ЛЪВ

През този ден най-добрия съвет, който ще получите за това какво да правите със своя личен живот, ще чуете при разговор с високопоставен човек. Онези, които са на работа, ще имат ползотворен ден, очертава се успешно справяне със задачите. Онези, на които им предстои са вземат решение, да изслушат и други мнения.

ДЕВА

Днес ще се окаже, че всичките ви страхове са били напразни, и всичко в живота ви е радостно, многоцветно и оптимистично. Вие никога не бихте могли да вдъхнете щастието с пълни гърди, ако не сте преживели този страх, който ви се е наложило да преживеете. В събота преодолявате препятствията в работата си с лекота.

ВЕЗНИ

Вашият любим човек днес ще е много зает и няма да ви отдели необходимо време и затова между вас може да възникнат конфликти. Постарайте се да ги урегулирате по мирен път, без да прибягвате към екстремни мерки. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Избягвайте напразните спорове и направете компромис.

СКОРПИОН

Постъпките ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават ви осъдително и с интерес, което ще ви притесни. Няма да получите помощ или полезен съвет за определена дейност. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни, ако не решите бързо какво да правите заедно през уикенда.

СТРЕЛЕЦ

Днес е необходимо Стрелците да излязат от границите на възможностите и да надскочат себе си, само така ще успеят да тушират зараждането на негативно отношение на началници. Повечето от знака изгарят от нетърпение да покажат способностите си. Някои от вас ще получат неочаквано предложение за пътуване.

КОЗИРОГ

Днес ще се наложи да употребите немалко усилия, за да имате положителни резултати от дейността си. Нищо не ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. За някои запознанство с нови хора, които ще открият пред тях нови възможности за увеличаване на финансите. Някои ще посрещат в дома си гости, които ще им направят примамливо предложение за съвместен бизнес.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са нащрек и препроверяват всяко свое действие, за да се убедят, че не нарушавате правилата, което е доста стресиращо. Никога не сте се отличавали с умението сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството. Но днес ще може да изпълните всичко, което се изисква от вас. Дейността ви е свързана и с пътуване, което ще бъде свързано с някаква договореност.

РИБИ

Обърнете внимание на любимия човек, с когото сте заедно от дълго време. Романтични увлечения са малко вероятни, но вие не спирайте да пръскате позитивна енергия. Някои от Риби са заети единствено със своите проблеми, но няма да успеят да ги разрешат днес. За други от знака денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще. Достатъчно

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *