ХОРОСКОП ЗА 9 АВГУСТ

ОВЕН

Тази неделя не бягайте от щастието си. В противен случай може да се уморите прекалено и да не ви останат сили да му се насладите.

ТЕЛЕЦ

Задачата ви за днес е да намерите себе си. Още от сутринта направете плътен график на приятни занимания, които ще ви накарат да се чувствате щастливи.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е даден, за да намерите нови хоризонти за себе си. Още в днес пред вас може да се открие възможност за смяна на професионалното поприще.

РАК

Ако през този ден искате да бъдете разбрани бъдете прями. Не се страхувайте от отсрещната реакция. Шансът да бъдете разбрани правилно и приети е огромен.

ЛЪВ

Много от представителите на знака ще бъдат заети с обновяването на дома си или уреждането на нещата с ново място за живеене. Не залагайте на тъмните цветове в интериора.

ДЕВА

Денят ще изиска от вас повече активност в личен план. Сега е моментът да направите онова признание, за което все не ви достига кураж.

ВЕЗНИ

Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра новина. Тази неделя ще се запомни като решаващ ден в живота ви.

СКОРПИОН

Денят няма да ви отнеме нищо, от това, което не искате да дадете, така че не се страхувайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкова повече получаваме.

СТРЕЛЕЦ

Денят  ще ви срещне с човек от далечното ви минало. Не се подавайте на меланхолия. Каквото било – било, сега трябва да обърнете внимание на бъдещето си. 

КОЗИРОГ

Любовен уикенд хороскоп за 8-9 август Овен Овни, зад ъгъла се е скрил неочакван обрат в любовта, но от вас зависи в каква посока ще поеме. Едно е сигурно – любовн… Прочети повече Тази неделя страховете ви и съмненията ще са напълно неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една реална причина за тях, а интуицията понякога подвежда.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете себе си и всичко ще се развие по начина, по който сте си го представяли. Бъдещето ще ви покаже съвсем скоро, че ще сте били прави.

РИБИ

Не се отказвайте на половината път. Сега може да покажете, че намеренията ви са истински. Не се колебайте да действате с размах.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *