ХОРОСКОП ЗА 9 ОКТОМВРИ

ОВЕН
В лошо настроение започвате сряда, дори сте загубили интерес към днешните си планове. За някои неприятностите са лични, за други – финансови, но пък ще имате успех в служебните задачи. Във важен професионален разговор ще ви зарадва неочаквана новина.

ТЕЛЕЦ
Днес ви очаква любовен сюрприз или новости във ваша полза. Това може да ви разсее, предразположени сте да допускате грешки на работното си място. Пазете се от прибързани решения. Ако искате да постигнете успех, не пренебрегвайте съветите на началството. Някои от вас се готвят да пътуват по бизнес задачи.

БЛИЗНАЦИ
Днес на вашия път, Близнаци, ще се натъкнете на препятствия, затова не се втурвайте бързо напред. Въздържанието ви може да се окаже благоприятно, не е време да налагате своето влияние. Липсва ви изчерпателна информация и лесно може да сгрешите с невъздържани изказвания и действия. Някои ще имат успешно бизнеспътуване.

РАК
Сряда е градивен ден за Рак, няма да ви липсва успех на работното място. Някои са потиснати, възможно е да са под влияние на отминали неприятности, опитайте да се отърсите от такива настроения. Не пренебрегвайте добър съвет от приятел и се старайте да не говорите лошо за другите. Не е изключено да имате ядове.

ЛЪВ
Страшно желаете да промените обстоятелствата около вас и това бавно, но сигурно ще стане. Възможно е да ви изненада ползотворна намеса на приятел, дори да е малък съвет или услуга, идва точно навреме за вас. Днес внимавайте с финансите, не е изключено ваши необявени неприятели да се опитат да ви измамят.

ДЕВА
В живота ви ще се появят нови приятели, може би и нова любов. Сряда е благоприятна за добри печалби и успех в работата. Бъдете активни, за да не пропуснете възможностите за реализация. Ако ви се налага да пътувате, макар и с неприятности и нежелание, крайният резултат ще е удовлетворителен. Ще ви зарадват новини.

ВЕЗНИ
Везните са доста неосведомени днес, което е предпоставка за допускане на грешки. Бъдете сдържани, консултирайте се с приятели преди да действате. Особена полза ще имате сега от съвета на жена. Преценявайте добре хората около себе си, избягвайте да се доверявате на такива, в които не сте сигурен доколко са ви приятели.

СКОРПИОН
Днес трябва да сте особено стриктни в службата си, за да си спестите неприятности. Денят определено не е за почивка и развлечения. Загубите ли интерес към задълженията си, може да ви коства големи проблеми. Сега обаче е един от добрите дни за финансова реализация, тя дори ще надхвърли очакванията на някои от вас.

СТРЕЛЕЦ
Дееспособни сте сега и можете да осъществите докрай професионалните си намерения. Благоприятна промяна се извършва при мнозина. Добри са възможностите ви във финансовата сфера, но не рискувайте да участвате в хазартни игри. Някои ще са заети със съдебни дела. Не ви липсва сполука днес, ще зaвоювате успехи.

КОЗИРОГ
Сряда е щастлив ден за вас, защото успехите ви следват навсякъде. Полезни са контактите ви на работното място, в обществото, при пътуване. Ще имате шанс да задоволите както материалните, така и емоционалните си интереси. Сега започва цикъл на промени за вас, който е свързан с дома ви. Ще се сблъскате с измами при контакти.

ВОДОЛЕЙ
Хубав ден за развлечения е сряда за вас, главното е да не прекалявате. Бъдете предпазливи и не харчете повече, отколкото получавате. Успешен ден и за делова дейност. Дори да имате спънки, лесно ще ги преодолеете. Ще ви радват добри резултати. Мнозина от зодията ще осъществят контакти със силни личности.

РИБИ

Днес сте сдържани, чувствате вътрешна дисхармония. Избягвайте конфликти. Макар денят ви да е труден, ще имате придобивки, ако участвате в съдружна работа. Късметът ви сега е огромен, можете изцяло да разчитате на него. Сряда е подходяща за срещи с приятели и роднини, те ще ви подпомогнат и ви зарадват с неочаквани съобщения. Стремете се да получите изчерпателна информация.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *