ХОРОСКОП ЗА 9 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Преимуществото ви в сряда е в паричните печалби и придобивки. Ако те са свързани с бизнеса, добре е да се вслушате в мнението на партньорите си. В останалите случаи са пари, изработени преди време. Работният ден ще премине в противоречия, почти е невъзможно да постигнете съгласие.

ТЕЛЕЦ

Днес сте във форма и лесно ще се справите с делови ангажименти и задължения. Добре е, ако действате без излишни загуби на време и сили, за да завършите започната работа и да отделите внимание на предварително уредените срещи. Те са повод за нови професионални ангажименти.

БЛИЗНАЦИ

Рядко може да се каже, че Близнаците са спокойни и уравновесени, но днес е точно така. Ще действате по принципа на справедливостта, но се пазете емоционалният ви израз да не стигне до отрицателна фаза. Това е валидно и при любовните отношения, и в дома.

РАК

В сряда не се поддавайте на въздействието на противоречия, възникнали в службата. Погрижете се да изпълните задачите си и да достигнете печалба, която е осъществима за мнозина от знака сега. Особено твърди към провокации да бъдат бизнесмените.

ЛЪВ

Лъвовете днес не са в състояние да правят точни преценки на ситуацията, съобразете се с това и коригирайте навреме поведението си. Това особено се отнася за бизнесмените. Останалите ще имат натоварен, но и успешен ден. Ако сте достатъчно активни, ще завършите заплануваното, на него се градят и вашите бъдещи успехи.

ДЕВА

За да прокарате условията си и успешно да свършите работа, е хубаво в сряда да се подчините, да действате постепенно, което надхвърля рамките на един ден. Сега се съгласявайте с чуждите предложения и действайте методично за това, което целите. Вашите позиции са твърди въпреки временното неудобство.

ВЕЗНИ

Днес определено не ви се работи, което ще проличи и на работното ви място. Това ще доведе до неприятни ситуации и в службата, и в бизнеса между партньорите и съдружниците. Вслушайте се в интуицията си, което ще ви предпази от агресивно поведение. В срещите си през деня бъдете дипломатични и гъвкави.

СКОРПИОН

Труден ден за Скорпион, не се чувствате достатъчно стабилни за професионалния си ден. При едни това се дължи на физическа отпадналост, при други – на психическа. Резкостта ви ще бъде демонстрирана по въпроси от финансовата и делова сфера, където е напълно недопустима. Умерен подход е необходим и при лични контакти.

СТРЕЛЕЦ

Обикновено сте скарани с компромиса, но във ваш интерес е да не действате от позиция на хора, които защитават собственото си достойнство – всъщност никой не се интересува от него. Избягвайте служебните и разправиите във връзка с пари, скоро ще бъдете обезщетени. И не пренасяйте лошото си настроение в дома. Скандалът ще бъде разрушителен. Неочаквана среща със стара любов. Ще си припомните хубавите моменти, но не се размечтавайте, излишно е.

КОЗИРОГ

Днес без видима причина сте мрачни и необщителни. Разумно ще е да преодолеете това и да действате от позицията на неприкосновеност. Ако не успеете, ще последват неприятности, особено в деловите ви контакти и интимните взаимоотношения. Окаже ли се, че не сте в състояние да постигнете разбирателство.

ВОДОЛЕЙ

Успешен е професионалният ви ден, макар за мнозина да е мъчителен. Дължи се на семейни проблеми и финансова несигурност, които точно сега няма да разрешите. Случайна среща със стар приятел може да породи хрумване, чието изпълнение не е сложно. Това може да е важна информация, в някои случаи делово предложение. Този е важният момент, който не бива да пропуснете.

РИБИ

Днес вие можете успешно да действате за реализиране на плануваните задачи и не бива да се поддавате на потиснатото си настроение. Важно е за мнозина да осъществят уговорена среща, ще постигнете в разговорите онова, което желаете. Не отлагайте, през следващите дни няма да може да я осъществите. Очаквайте посещение в дома, то ще отвори невероятни възможности за реализация. Съобразете се със създалата се ситуация в дома ви, витае напрежение.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *