ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ

ОВЕН

Много големи амбиции имат Овните и понякога се надяват на чудо, за да ги реализират. Интуитивните им схващания говорят за промени, но трябва да сте активни и да действате безкомпромисно, за да ги тласнете в положителна посока. Денят е много благоприятен за професионална реализация. Избягвайте скандали.

ТЕЛЕЦ

Събота ще бъде труден ден за Телците на работното им място. Често пъти това има отношение към отпускане и нежелание за работа, което точно сега е противопоказно за вас. Надали ще сте доволни, ако твърдо държите на почивката си. Ще изпуснете изгодни контакти и материални придобивки.

БЛИЗНАЦИ

В събота Близнаците ще се чувстват спокойни. От една страна, сигурност за това ще ви даде професионалната стабилност, и от друга – една новина, свързана с вашите финанси. Очаквайте хубава промяна, отнасяща се едновременно до няколко сфери в живота ви. Положителното навлиза в живота ви.

РАК

Въпреки някои ядове от лично естество, събота се очертава благоприятен ден. Към вас ще бъдат отправени едновременно различни предложения. Не е задължително да подозирате другите в нелоялност, защото става въпрос за честно и приятелско отношение към вас. Не пренебрегвайте контактите, сега от тях ще имате облаги.

ЛЪВ

Обстановката около вас динамично се променя и вие също не сте застраховани от промени. Придобивките ви остават за момента стабилни, но трябва да се движите в крак с времето и да проявявате гъвкавост в делата и начините на контактуване с колеги, партньори и приятели.

ДЕВА

Девите са склонни към отпускане днес. Но след като се сблъскате с първия неуспех през деня, много бързо ще се стегнете и ще започнете да действате според вродената си принципност и изпълнителност, само това е пътят за успех. Възможно е някой да ви направи услуга по професионална линия. Избягвайте конфронтации с партньорите си.

ВЕЗНИ

За Везните събота започва с някои неприятности, но този ден е добър за вас и вие трябва максимално да реализирате положителните печеливши условия по лични въпроси, в контактите и на професионално ниво. На работното ви място е възможно да последва някаква измама, за което бъдете внимателни. Предстоят ви положителни промени.

СКОРПИОН

Мощни и силни са днес Скорпионите, а деловите им възможности са почти неспираеми. Сега при много от вас настъпват промени на работното място и вие трябва активно да защитите позициите си. Наблегнете на контактите и изявата на професионалните си качества. Чрез срещите си ще задоволите емоционалните си потребности.

СТРЕЛЕЦ

Промяната във вашето финансово положение е налице, но ще са необходими и по-големи усилия от ваша страна, за да постигнете повече придобивки. По тази причина избягвайте спорове на тема финанси. Днес сте много енергични и вероятно се налага да свършите доста работа, но контролирайте поведението си. Мнозина ще изпитат тревожност или безпокойство и ще говорят повече от обикновено.

КОЗИРОГ

Козирозите са консервативни и не отварят обятията си за промените или за всяко ново нещо. Но сега ви се налага да се съобразите със съществуващата ситуация и да се примирите със започващите промени. В професионалния ви живот се наблюдават трансформации, които може да се свържат и с ползотворно пътуване. Прагматизмът ще задейства отличното ви представяне и утвърждаване на авторитета.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте богати личности и е неразумно, когато се подчинявате на емоционалния инстинкт. Това може да стане причина за предварителни трансформации в професионалната област, които могат да се окажат и не съвсем изгодни. Независимо от загубите, по-разумно е да се подчините на общото мнение. Обърнете внимание на здравето си. Имунитетът ви е понижен и не натоварвайте прекалено черния дроб.

РИБИ

Настроението при много от вас е понижено поради здравословни причини, но това не бива да ви отклонява от професионалните задължения за деня. На вас сега ви е гласувано голямо доверие и трябва да го защитите, защото това ще бъде поредното доказателство за вашата лоялност. Събота е един от добрите дни за контакти. Изчерпани отношения си отиват, за да направят място на нови, по-качествени. Не задлъжнявайте!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *