ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ

ОВЕН
Вторник носи известия за Овните, които съдържат три вида новини. За едни от вас са лични, за други – професионални, а за трети – за дома. Денят не блести с особен успех относно вашите делови задачи и професионални действия. Въздържайте се от проекти в тази област.

ТЕЛЕЦ
За Телците най-голямата тежест е свързана с необходимостта да действат сами. Освен това бдителността ви трябва да бъде на високо ниво, тъй като са налице тайни домогвания с цел да ви навредят. Мнозина имат шанс за близки контакти с хора от обществото.

БЛИЗНАЦИ
За Близнаците този ден е изпълнен с движение и активност. Бързите ви действия по въпроси, имащи делови характер, ще помогнат за успешното им разрешаване и някои ще имат парични придобивки. Налага се по-целенасочено да разгледате личните си проблеми.

РАК
Раците са енергитизирани и действат по конкретните задачи, което ще им донесе успех. Но някои от вас правят изключение от това определение и все още са под въздействието на инертност. Вторник ще има добро развитие, ако не се обърнете към влиятелни хора за подкрепа.

ЛЪВ
Пред Лъвовете стои важен проблем за разрешаване и цялото им внимание днес е насочено към него. Това ще ви направи сприхави и прибързани в действията, което никога не е било гаранция за постигане на успех. Посъветвайте се с приятели и потърсете заедно най-правилния път за справяне с проблема.

ДЕВА
За Девите вторник ще бъде труден ден. Намалени са физическите ви сили поради безсъние, породено от финансови проблеми. При тези обстоятелства ще ви бъде трудно да постигнете успех, без да прибегнете до чужда помощ. Нервни сте, но е хубаво да криете нервността си от колегите и партньорите в бизнеса.

ВЕЗНИ
За Везните настъпват делови промени, които имат отношение към бизнеса. Действията ви е необходимо да бъдат точни и бързи, за да задържите нивото, на което се намирате. От обществена страна съществуват неизяснени факти, които могат да се окажат пречка за вас. Ще имате добри финансови придобивки.

СКОРПИОН
От Скорпионите най-действени във вторник ще бъдат бизнесмените. Делата ви намират добро развитие, а за някои се появяват нови възможности за обединения при решаване на дадени въпроси. Професионалният ден ще премине мъчително за някои, макар че не ви липсват възможности да реализирате замисъла си.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците винаги бързат, когато имат да извършат нещо, и вторник не прави изключение от това правило. Но за разлика от друг път, днес действията ви ще бъдат успешни. Обхваща всичко от лични, обществени или професионални въпроси. Атакуваната позиция днес е домът ви. Неотстъпчиви сте в споровете със семейния партньор и сте в непрекъснати разногласия.

КОЗИРОГ
За Козирозите настъпват някои нежелателни промени в общественото им положение. Не сте в състояние да анализирате въпроса, тъй като имате достатъчно причини да мислите във връзка с някакъв делови проблем. Относно делата си ще ви помогне колега, комуто вярвате безрезервно. Радостни съобщения ще получите, свързани с предстояща дейност.

ВОДОЛЕЙ
Надеждата на Водолеите за положително развитие на професионалните и бизнес дела напълно ще се оправдае във вторник. Ще получите и неочаквана помощ от предани приятели, която ще даде още по-мощен тласък. Денят е много добър за вашите контакти, срещата ви с нови хора ще позволи да погледнете под друг ъгъл на дейността си.

РИБИ
Деловият живот на Рибите се развива твърде динамично днес. За мнозина във вторник ще се окаже, че трябва да пътуват за изпълнение на служебните си ангажименти. Бъдете убедени, че ще свършите успешно работата си. В бизнеса се забелязва някакво отстъпление, предизвикано от административни затруднения. Пречките ще преодолеете с постоянство и упоритост.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *