Христина Илиева е новият наместник на кюстендилското село Грамаждано

Кюстендилката Христина Илиева е определена за кметски наместник на кюстендилското село Грамаждано. Същевременно тя ще продължи да изпълнява функцията си на управник и на населените места Бобешино, Жеравино, Коприва.
„Познавам жителите на това населено място, повече от две години имах възможност да бъда кмет на селото преди време. Запозната съм с документацията и проблемите на хората в Грамаждано“, каза Христина Илиева. По думите й селата, за които отговаря, са на голямо разстояние, но при желание и отговорност намира начин да се справи с работата.
Христина Илиева има опит при ръководенето на селата и е едно от познатите лица сред управниците. Завършила е Икономическия техникум в Кюстендил.
До назначението се стигна, след като Общинската избирателна комисия в Кюстендил освободи от длъжност по нейна молба кмета на Грамаждано Светлана Борисова. Искането беше уважено от членовете на ОИК. В селото няма да бъде провеждан вот за кмет, тъй като избирателите са под изискуемия минимум според Изборния кодекс.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *