Христо е късметлия! 8-тонен камион прегази краката на 34-г. мъж, няма дори фрактури

34-годишният Христо Любославов от Самоков по чудо е без тежки травми и вътрешни наранявания, след като огромен камион с тегло 8 тона прегази двата му крака. Нелепият инцидент станал завчера в Кочериново, в близост до цех за производство на хляб.

Христо пристигнал от Самоков при своя приятел Стефан, който му помагал да отстранят проблеми със спирачките. Неочаквано по време на ремонта камионът потеглил и прегазил краката му. Теренът, където станал инцидентът, не бил покрит с асфалт и това омекотило удара, просто краката пропаднали в рохката земя и нараняванията са леки. На място на пострадалия е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Рила и с линейка е транспортиран до благоевградската болница. Хр. Любославов е приет в МБАЛ – Благоевград, където е свикан по спешност екип. След консултация с ортопеда д-р Пиринчиев е настанен за болнично лечение.

„Касае се за инцидент, при който пострадалият не е получил сериозни фрактури на крайниците, има хематом на бедрото”, каза д-р Пиринчиев. Той поясни, че в конкретния случай е помогнал фактът, че теренът е бил с мека почва, а мъжът е в активна възраст и с добра мускулатура. „Образувалият се хематом налага болнично лечение под лекарско наблюдение”, уточни д-р Пиринчиев.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *