Цветанов с таен зет, дъщеря му Василена се целува с любимия си в дискотека

Цветан Цветанов от 6 месеца се радва на кандидат-зет, пише „Ретро“. Средната от общо трите дъщери на подалия оставка от всички ръководни позиции в ГЕРБ политик има изгаряща любов с тайнствен младеж.

16-годишната Василена и избраникът ѝ Ростислав учат в едно и също училище и именно там пламнали искрите между тях. Щерката на бившия зам.-председател на ГЕРБ и гаджето ѝ са буквално неразделни и не се притесняват да афишират връзката си публично. Макар все още да е ученичка, очевидно Цветанов и съпругата му Деси имат доверие на дъщеря си, тъй като от фотосите ѝ в социалните мрежи се вижда, че тя често посещава нощни столични заведения, естествено, придружавана от своя любим. Купонджийските моменти двамата обичат да запечатват със снимки, на които се прегръщат и целуват.

Освен любовта и партитата, и всички останали младежки влечения не са чужди на Василена. Девойката се интересува от мода, гримира се почти като професионалистка, а на снимки позира с актуалните сред тийнейджърите в момента наргилета. Благодарение на високия стандарт на семейството си десетокласничката вече е имала шанса да обиколи дълъг списък с чужди страни, сред които Италия, Англия, Германия и Гърция. Василена е изключително привързана към двете си сестри – по-голямата от нея Гергана и най-малката София.

Кака ѝ е далеч по-дискретна, когато става дума за личния ѝ живот, а единственото, което се знае за нея, е, че гради блестяща кариера в Световната банка, управлявана от бившия ни еврокомисар Кристалина Георгиева. Гергана Цветанова работи като анализатор в екипа на институцията от няколко месеца, а средната заплата за нейната позиция възлиза на 54 хиляди долара годишно, показва справка с американска платформа за предлагане и търсене на работни места. Преди по-малко от година дъщерята на подалия оставка Цветанов се дипломира със завидно висок успех в университета „Бат“ в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Баща ѝ обаче отрече да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *