HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Цветан Цветанов: Ще работим за развитието и просперитета на Благоевградска област

„Заедно с колегите ми кандидати за народни представители от ГЕРБ ще направим всичко по силите си Благоевградски регион да се развива с още по-високи темпове”. Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Благоевград и зам. председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето на 22-членната листа.

„Довършването на автомагистрала „Струма”, която ще гарантира безопасно и бързо пътуване, повече инвестиции и развитие на туризма в целия регион, е един от приоритетите ни. Важно за развитието на областта е и изграждането на втори кабинков лифт край Банско, това ще донесе повече работни места и просперитет не само на Банско, Разлог и Добринище, но и на съседните общини”, обясни Цветанов. Той подчерта, че реализирането на тези проекти е възможно, но само ако продължи политиката на ГЕРБ.

„Опонентите ни не могат да бъдат алтернатива на доброто управление на ГЕРБ. Твърденията за разпад на Европа са безотговорни, защото в следващия програмен период страната ни ще получи 17,5 млрд. лв. по европейските програми”, коментира Цветан Цветанов.

Той заяви, че ГЕРБ е партия, която отчита грешките. Зам. председателят на ГЕРБ посочи, че партията има нови приоритети. „ГЕРБ ще инвестира в образованието, в програмата си за управление залагаме редица мерки за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани и за повече сигурност – във вътрешността на страната и на границите ни”, каза Цветан Цветанов. Той обясни, че управленската програма на ГЕРБ е отворена за предложения от хората. „Вече допълнихме акцентите в нея с предложение за подпомагане на хората с репродуктивни проблеми. 145 хиляди български семейства имат такива проблеми и ние поемаме ангажимент за финансово подпомагане на ин витро процедурите до 100%”, съобщи Цветан Цветанов.

Той подчерта, че добрият синхрон между държавната и местната власт винаги дава добри резултати, и като пример посочи свършеното от кметовете на Благоевград, Разлог, Банско, Петрич, Симитли и Сандански. „За нас от ГЕРБ винаги е било важно да се състезаваме на полето на идеите и да търсим съмишленици сред своите опоненти по основните политики и приоритети. Такава важна задача е предстоящото председателство на страната ни”, подчерта Цветан Цветанов и добави, че целта им е да постигнат поне 11% преднина пред БСП.

Областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева заяви, че ГЕРБ е единственият правилен избор за бъдещето на страната ни, защото е доказала, че може да управлява. „Управлението на партията съвпадна с една от най-тежките световни икономически кризи и с тежкото наследство от управлението на Тройната коалиция – спрени еврофондове, аферите „батко и братко”, Хохегер и Моника Йосифова, „Белене”. Тогава ГЕРБ обеща, че Благоевградска област ще има автомагистрала „Струма”, и тя вече е факт – от Благоевград до София и от Сандански до Кулата. В момента се строи участъкът, който свързва Кресна и Сандански”, припомни Савеклиева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *