HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Цвети Стоянова си направи пластична операция на лицето за 5 бона, ето как изглежда днес!

Цвети Стоянова с поредна пластика на лицето си, бившата грация с филъри по последна мода.

Цвети Стоянова стана редовен клиент на пластичните хирурзи. Бившата грация наду джуките си за 5 хилядарки и се похвали с новата си визия в социалната мрежа. Тя следи иновациите в пластичното разкрасяване и не се скъпи да троши пари за тях.

Златното момиче, което преди време за малко да загуби живота си при падане от балкона си е поставила в устните едни от най-скъпарските филъри. Те били създадени по иновационна технология от шведски учени. Предимството им пред хиалуроновата киселина било, че много по-бавно се разграждали затова и цената им тръгвала от 2500 евро на горе.

Последната разкрасителна процедура никак не се хареса на феновете на гимнастичката. Последователите на Цвети не се посвениха да я нападнат и укорят. Коментарите за визията й са крайно негативни.

Хората негодуват, че госпожица Стоянова пръска пари за изкуствена визия, въпреки, че все още е млада и няма нужда от подобни подобрения. Освен това те я хапят, че с лека ръка е похарчила парите, които министър Кралев й отпусна за лечение и възстановяване след полета й от 6-тия етаж , пише hotarena.net.

Известен е факта, че Красен Кралев наистина отдели 20 хиляди лева от спортното министерство за лечението на Цвети. Освен това имаше и дарителска кампания, от която Стоянова събра още доста пари и успя да възстанови здравето си напълно. След което замина на почивка в Дубай както правят чалгаджийките, за които екзотичната страна е най-любимата им дестинация.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *