Цветове, които привличат парите като магнит

Не винаги финансовият резултат от нашите дейности зависи само от трудолюбието и талантите ни. Много често нещо нематериално се отразява на веригата от събития, водещи до сбъдването на куп мечти. 

Но замислялите ли се как може да привлечете по-лесно финансовото изобилие в живота си? Е, спокойно – има начин. При това много лесен. 

Според Фън Шуй има точно няколко цвята, които привличат богатството към нас. Експертите по Фън Шуй са разбрали кои палитри привличат парите. Фън Шуй е изкуството да използвате енергията на околната среда, за да подобрите личния си потенциал. Правилното взаимодействие със света може да доведе до положителни резултати, включително финансово благополучие.

Експертите твърдят, че нюансите на лилавото и зеленото, които съответстват на зоната на богатството в схемата на Багуа, са отговорни за активирането на паричните потоци. Зелените тонове символизират растежа и развитието, а виолетовите са просто отговорни за обогатяването на всичко живо. 

Изобщо не е необходимо да се обличате в тези цветове от главата до петите, достатъчно е да „боядисате“ някои елементи от къщата или например портфейла си в необходимите нюанси. 

Сивите и сребристите цветове ще ви помогнат да запазите парите, които вече имате, а също така и да са „на сигурно“ при вас.

Експертите по Фън Шуй обаче са категорични – забравете за жълтия цвят, ако искате да се къпете в пари. Причината за това се крие във факта, че закачливият нюанс няма да донесе материална стабилност в живота ви именно поради неговата „палава“ природа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *