Цв. Цветанов в Петрич: Издигаме Д. Бръчков за кмет

Кметът на Петрич Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото ръководство на ГЕРБ. Ние винаги сме заставали зад способни хора като него, които работят в обществен интерес. Ето защо нямаме колебания дали той отново да бъде кандидат за кмет на Петрич. Това коментира пред журналисти в Петрич председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ преди Димитър Бръчков, администрацията в Петрич е нямала способността и капацитета да реализира мащабни и значими за гражданите на общината проекти. „Бръчков освен желание имаше и сериозна компетентност. Той изгради нужния капацитет сред администрацията, кандидатства по европейски проекти и получи одобрение“, обясни Цветанов. Според него резултатите от европейската солидарност са видими за всички и затова догодина на местните избори трябва да подкрепим онези, които искат Европа да остане силна и обединена.

„Кметът Бръчков е екипен играч. Той изгради отлични работни връзки както в България, така и в чужбина. Сигурен съм, че след година ще има още нови реализирани с проекти и той спокойно ще може да застане с лицето си срещу жителите на общината и да поиска нов мандат“, посочи Цветанов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. хаха

    Преди Бръчков администрацията поне вършеше нещо ,не беше разбира се идеална но работеше някак.По времето на Бръчков администрацията е в абсолютен колапс.А Вие ЦВ.ЦВ си оправяйте безсрамната коалиция преди да оправяте ПЕТРИЧ!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *