Цолова бяга в Америка! Колежката, с която Ани си тръгна аварийно от Нова, вече е преподавател в Щатите и ще я последва

Ани Цолова предприела коренна промяна в живота си. Свалената от екран тв водеща искала да напусне пределите на България, като погледът й  бил насочен към Америка.

Идеята и смелостта да емигрира дошла, когато преди месец нейната близка приятелка Дарина Сарелска, с която си тръгнаха от Нова ТВ принудително по едно и също време, се преместила в Щатите, писа „Ретро“.

Дружката на Цолова заминала заедно с мъжа си и децата си, а за това й решение съобщи другата им обща приятелка – Миролюба Бенатова.

„Дарина отлетя през океана. Наложи й се да преподава журналистика в САЩ, след като в България качествата й на новинарски продуцент се оказаха недостатък. Сигурна съм, че колкото и да е трудно за вярване сега, злото ще е за добро. А за сведение на душманите, да знаят, че всичко се връща“, написа  Мира в профила си във Фейсбук.

Коментарите от нейни познати под статуса й издадоха, че Ани Цолова е следващата, която ще стегне куфарите за Щатите. Ексводещата посещавала интензивно курсове по английски език, въпреки че го познайвала. Трябвало спешно да надгради нивото си, за да получи по-безпроблемно виза от посолството. Най-вероятно тя няма да тръгне сама, а с мъжа си и техния син.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Putko Mafani

    И тая ако си мисли, че там постилат за нея и парите ще валят за дрънканици, както е тук, горчиво се лъжи!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *