ЦСКА към Любо Пенев: Взимаше няколко пъти повече от цялото ръководство

Любослав Пенев вече не е треньор на ЦСКА. Неговият заместник е Добромир Митов, който ще води “червените” в съботния мач срещу “Черно море” от 32-ия кръг на Първа лига.

Митов беше назначен за наставник на “червените” след напускането на Любо Пенев, който се раздели с отбора с обръщение във Facebook. От клуба задават четирит въпроса на Ел Голеадор и му благодарят за постигнатите “уникални резултати”.

Публикуваме обръщението от сайта на ЦСКА без редакторска намеса:

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с “търпението и справедливостта”, за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали “А”, кажете и “Б” и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на “Армията”, Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!

От ръководството

Чрез Facebook обаче част от привържениците на “червените” изразиха възмущението си от случващото се в клуба, като призоваха Ел Голеадор да остане на “Армията”. Според тях виновник за раздялата на Любослав Пенев с ЦСКА е Гриша Ганчев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *