ЦСКА 1948 взе орлето Л. Дафков за треньор, праща човек на крака в Благоевград

Новакът в третия ешелон на Югозапада ЦСКА 1948 взе бившия защитник на орлетата Лъчезар Дафков за треньор. На крака в Благоевград за финализиране на преговорите дойде във вторник късно вечерта директорът на червената ДЮШ Георги Кьосев, познат от дългогодишните си изяви като футболист на „Миньор“ /Пк/ и на фалиралия ЦСКА. По негово настояване шампионът със „Славия“ от средата на 90-те години на миналия век поема юношеската формация на набор 2003.

„Предложението дойде точно навреме, когато почти се бях отказал от професията. Нямаше причини да откажа. Започвам на 1 август. Това е новосформираща се гарнитура и ще проведем кастинг за набиране на футболисти. Силно впечатление прави фактът, че юношите не плащат месечни такси”, коментира новото попълнение в школата на ЦСКА 1948.

Л. Дафков натрупа опит в работата с подрастващи във ФК „Неврокоп“ и ОФК „Пирин“, където миналия сезон водеше 19-годишните в елитната група. Беше наставник и на представителния отбор на „Места“ в Югозападната „В“ АФГ, който преди два сезона бе изхвърлен от първенството и заточен в селските групи с тегнеща като воденичен камък финансова санкция.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *