HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Цялата истина за Джино Бианкалана

Джино Бианкалана, който бе обвинен от Христина Гоцева от Чикаго, че я е “ужилил” с 500 долара, намира дом за нея и цялото й семейство в Чикаго, обзавежда го с лични мебели и техника, а с бившата му съпруга Дейна записват детето им на училище, когато преди няколко години цялото семейство заминава за Щатите със зелена карта!

Цялата истина за отношенията между Гоцева и Бианкалана, разкрива  бащата на Джино – Жоро Ташев.

Припомняме, че в петъчния епизод на “Биг Брадър” Гоцева и Теменужка Колева, жената на арестувания след съвместна акция на ФБР и ДАНС за пране на пари и банкови измами за милиони долари Георги Мартов – Мицубишито, обявиха съквартиранта за измамник, завлъкъл половината Чикаго с пари.

“Знам много добре случая с Христина Гоцева! Когато Джино за пръв път се прибра в България след 18 години, и се върна тук обратно, след време му се обадиха от БГ, че този човек Яник (съпруга на Гоцева) и семейството му са получили зелена карта и ще идват в Чикаго, ако може да им помогне, да му намери работа. Явно в България не сте наясно – за да получиш жилище тук, трябва да имаш кредитна история, да имаш шофьорска книжка, която да доказва твоята идентичност и прочие… Джино дойде при мен и ми каза: “Тате, не може да ги оставиме на улицата, аз ги познавам”. Казах му “Ок, българи са, защо да не им помогнеш!”. Взе им апартамент под наем на свое име, защото, както ви казах, те нямаше как да получат такъв”, разказа Жоро Ташев.

Жилището обаче се отдавало необзаведено и не разполагало с абсолютно никакви удобства, пише пик. “Джино изнесе от нашата къща една червена кожена гарнитура и им я даде. Изнесе спалня, шкафчета, маса, един плазмен телевизор и им обзаведе апартамента. Тогава синът ми все още беше с Дейна. Двамата съдействаха да запишат детето на тази Христина на училище”, продължава Ташев.

По отношение на думите на Динко Вълев, че Джино Бианкалана е завлякъл бившата си жена Дейна със 100 хиляди долара, баща му каза следното:

“В Америка за измама с 250 долара, те прибират в полицията. Измама над 1000 долара, това вече се числи за федерално престъпление. Над 10 хиляда долара не можеш да внесеш в банката кеш, защото системата е свързана с ФБР и трябва да докажеш всеки долар, как си го спечелил. Да не говориме 100 хиляди долара! Тук е държавата на законите! Затова и хората, които говорят срещу сина ми, ще отговарят през закона!”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Анелис

    Джино си е свестно момче отвсякъде.То така се раздават пари на заем, в кеш.Освен това , жената, която се обади от Чикаго, не се представи по име, а каза, че е съпруга на Георги Марков.Бърка фамилията на мъжа си и не знае колко точно пари Джино им дължи.Евтин провинциален водевил.Грам не им вярвам на чикагските тетки.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *