Цял свят тръпне в очакване! Задава се нова кралска сватба!

Хари и Меган вдигат сватба догодина, годежът е през есента.

Възлюбената на принц Хари — Меган Маркъл е безусловно приета от кралското семейство. На актрисата ѝ е позволено да не спазва протокола и вече няма нужда да получава писмено съгласие, за да влиза в двореца.

„Хари нареди на всички да се отнасят към нея като към хората, които живеят тук“, разказва източник пред Us Weekly.

Това е първата стъпка за сближаване с кралското семейство. Според изданието Меган вече използва и услугите на личните помощници на принца. В частност от неговия секретар Едуард Лайън Фокс и мениджърът по комуникации Джейсън Кнауф.

„Често се появяват различни ситуации, когато Меган не е убедена дали правилно следва протокола и затова й дадоха достъп до тези помощници, които много й помагат“, обяснява източникът.

Херцог и херцогиня на Кеймбридж също й помагат. Така например те вече давали на актрисата съвети, как да се държи в обществото, тъй като в момента е в центъра на обществения интерес.

„Те я приеха в семейството. И са щастливи, защото и Хари е щастлив“, отбелязва вестникът.

Приятелите на принца разказват, че той се е променил до неузнаваемост. От страстен почитател на вечерните излизания Хари станал улегнал мъж. Той все по-активно се занимава и с благотворителни кампании като Heads Together, която създаде с брат си и съпругата му. Очаква се скоро и Меган да се присъедини към тези проекти, пише разкрития.ком.

А принцът призна, че е готов за семеен живот. Очаква се, че той да й предложи брак на любимата, още през есента на тази година.

„Той изпитва любов, каквато не изпитвал до този момент“, обяснява източникът. „Всъщност те откриват всеки ден нови и нови общи неща, а двамата изглеждат свежи и влюбени, като в първия ден, когато се видят. Постоянно си говорят за бъдещето си.

И са по-сплотени от всякога“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *