Чад Майкъл Мъри едва не умрял на 15 г.

Чад Майкъл Мъри призна, че едва не умрял, когато бил само на 15 години. Той си спомня, че на лекарите им било трудно да определят какво му е точно. Той кървял и впоследствие се оказало, че има преплитане на дебелото черво.

Родителите му били много изплашени и дори викнали свещеник в болничната стая, тъй като смятали, че изходът ще е фатален. 

“Аз почти умрях. Викнаха свещеник, който стоеше на края на леглото ми. Помня, че това беше единствения път, в който съм виждал баща ми да плаче”, разказа актьорът в предаването “The Jess Cagle Show”.

Той разкри, че една медицинска сестра е спасила живота му, като заради това е прескочила правилата. Една нощ тя е заключила болничната стая и му е преляла 4 банки кръв.

“Тя просто го направи. Заключи вратата, даде ми 4 банки кръв и ми спаси живота. Нейното име е Санди, никога няма да я забравя. Носихме ѝ шоколади много години наред”, обясни звездата от One Tree Hill.

Чад каза, че е решил, че иска да стане актьор, докато се възстановявал от този случай. Тогава той гледал много телевизионни програми и филми и това го вдъхновило.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *