Чарли Шийн отваря нова глава в живота си

Мартин Шийн, известният 80-годишен актьор, се появи в предаване, разказвайки за възстановяването на сина си Чарли от алкохола и наркотиците.

“Обожавам го”, каза актьорът за сина си. „Винаги съм го обожавал. “Възстановяването и животът му са чудо и той е забележителен човек.”

Той добави, че е изключително горд със сина си и напредъка му.

„Преживяхме много трудни времена, докато той се лекуваше. Но той се завърна, слава Богу, и е здрав и сега работи по книга”, каза той.

Мартин сподели, че 55-годишният Чарли работи по своята “автобиография и е много развълнуван от това”.

“Сега той е много свързан със семейството, децата и внуците си”, добави той.

През 2016 г. Чарли Шийн се разкри пред доктор Мехмет Оз за алкохолизма и злоупотребата с наркотици и каза, че е бил чист в продължение на 11 години, докато не е разбрал, че е ХИВ позитивен.

„Трябваше да потисна тревожността, мислех какъв ще бъде животът ми с тази диагноза и когато се отдавах на алкохол и наркотици, не мислех за това“, каза тогава Чарли. „Това беше единственият инструмент, който имах по това време, и вярвах, че ще облекчи безпокойството. Но нещата само се влошаваха.”

Бившата звезда от “Двама мъже и половина” отбеляза година на отрезвяване през 2018 г., а на следващата година заяви, че е “горд, че най-накрая е последователен, уверен и благороден”. /БГНЕС

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *