Чаровната абитуриентка Ванеса Чалева празнува 19-и рожден ден: Няма нищо по-хубаво от музика и торта, споделени с приятели

Абитуриентката от Профилирана гимназия „Христо Ботев“ в Дупница Ванеса Чалева, която е и едно от дарованията на вокален състав „Арт Поп“, посрещна с приятели 19-и рожден ден.

“Рожденият ми ден беше на 13 януари, но си го празнувах в петък, на 15. Събрахме се малък кръг приятели у дома и въпреки ограниченията заради пандемията си изкарахме добре. Все пак няма нищо по-хубаво от музика и торта, споделени с добри приятели”, разказа чаровната Ванеса и допълни: „Заради пандемията днес много неща се промениха. Като ученичка в 12 клас, и въобще за всички ученици онлайн обучението е изключително натоварващо, особено когато ти предстои кандидатстване и имаш още купища задължения. Ходя на уроци, подготвям се за матури и изпити.  Смятам да кандидатствам българска филология. Тъжен е също фактът, че именно последната си година в училище всъщност я изживявам вкъщи пред компютъра, но все пак здравето е на първо място. Колкото до музиката и пеенето, въпреки отсъствието на концерти и изяви продължавам да пея и да се развивам. Изключително много ми липсва сцената и се надявам по-скоро да мога отново да стъпя на нея, за да почувствам онова споделено вълшебно усещане“, сподели развълнува Ванеса Чалева.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *