Чаровната треньорка на ВК „Пирин” (Рз) А. Мишкова и любимият й Ив. Кокалчев вдигнаха тежка сватба

Тежка сватба вдигнаха чаровната волейболна треньорка във ВК „Пирин” (Разлог) Антоанета Мишкова и любимият й Иван Кокалчев от Бачево. Двамата си казаха заветното „да“ на стилна церемония в градския парк на Разлог пред роднини и приятели, заобиколени от шафери и шаферки. Кумове на младото семейство станаха приятелите им Веселин Хаджиев и Рени Кенанова.

Изпълнен с изненади и приятни емоции бе сватбеният ден на Антоанета и Иван. Той започна с традиционните обичаи за района още от първите минути след извеждането на булката. Жените от ТК „Пирински наниз“ преградиха пътя, а младоженецът трябваше да откупи любимата си, за да докаже, че тя е важна за него и че отвеждайки я в друго населено място, ще продължи да я цени и уважава, да й бъде опора и верен спътник в живота.

Изненадите продължиха и в ресторанта. Специален поздрав към младото семейство поднесоха разложките танцови състави „Пирински наниз“ и „Перун“, чийто хореограф е сестрата на Антоанета – Мария Калоянова. Тя бе подготвила специална хореография и това бе нейната изненада за младото семейство.

Поредния емоционален момент подариха приятелите на младоженеца от МФГ „Русалии“ – Бачево, от която част е Иван. Светлинно шоу на младата двойка подариха пък братът и сестрата на младоженеца – Вили и Димитър, а приятелите ги изненадаха със заря.

Сватбеният ден не бе лишен и от поличби. Традиционните за едно сватбено тържество ритуали орисаха млада влюбена двойка да бъдат следващите младоженци. Жартиерът отиде в ръцете на Спасимир, а букета улови неговата любима Милена.

Към финала на вълнуващия ден младото семейство Кокалчеви разряза сватбената торта, а гостите им пожелаха щастлив, сладък и безоблачен семеен живот.       

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *