Чаша с вода и сол чисти лошата енергия в дома

Независимо дали вярвате в негативната енергия или не, тя може да присъства във вашия дом. Ако се чудите защо цялото домакинство някак си върви назад, има постоянна липса на пари, напрежение и безпокойство сред членовете, наляга ви депресия и тъга, вероятно става дума за нарушено енергийно поле. Можете да разберете дали е така чрез съвсем лесен тест. Първо вземете чаша от прозрачно стъкло. Също така имайте предвид, че няма да можете да я използвате повторно. Ако е нужно, купете специално чаша, която ще използвате изключително за тази цел. Напълнете 1/3 от чашата с морска сол. Напълнете 2/3 от чашата с бял оцет. Напълнете последната трета с обикновена чиста вода.

Поставете чашата в стаята в къщата, където смятате, че лошите вибрации са най-силни. Това може да бъде стаята, в която приемате гости, където често се събирате и други подобни. Сложете я в скрит ъгъл за 24 часа. Много е важно никой да не пипа чашата и да не я местите през този период. На следващия ден я разгледайте. Ако чашата е същата, както сте я оставили предишния ден, тогава няма лоша вибрация в тази стая. Прехвърлете чашата в друга стая и повторете процедурата по същия начин.

Ако в чашата има мехурчета като при газирана вода, ако водата е мътна или оцветена в зелено или друго странно нещо, това означава, че в стаята има енергийни проблеми.
В този случай съдържанието на чашата трябва да се излее в тоалетната и чашата старателно да се измие. След това добавете същите съставки и повторете процедурата в същата стая за следващите 24 часа. Повторете толкова пъти, колкото е необходимо, докато няма промяна във вида ѝ. Това ще означава, че сте изчистили лошата енергия.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *