Чезето очаква изненади от своя добър приятел Хр. Джоджов

Само Кирил Вълов ще липсва за днешния двубой на ФК „Кюстендил“ срещу бившия си тим „Пирин“ (Рз). Футболистът продължава да лекува контузия и все още няма нито една изиграна минута през сезона за отбора от родния си град. Двубоят носи допълнителна интрига, тъй като немалко настоящи състезатели на домакините бяха в лагера на разложани.

През състава от планинското градче минаха Александър Александров, Боян Стойнев, Мартин Газиев, Адриян Бачовски, Боян Стойнев, Виктор Мицаков, Виктор Анастасов… Съперничество ще се води и на ниво треньори между предводителя на домакините Николай Николов-Чезето и наставника на отсрещната пейка Христо Джоджов, изградили приятелски отношения от съвместния си период в Разлог. 
„Сантименти ще има, но извън терена. Двата отбора излизаме за победа. Познаваме се добре с колегата, който винаги може да извади от ръкава си някоя тактическа изненада”, лаконичен бе старшията на кюстендилци. На негово разположение са двама от титулярите – Мартин Михайлов и Пламен Петров, които през седмицата тренираха на облекчен режим.
СТОЯН МАНОВ

Н. Николов

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *