„ЧЕЗ Електро” и „ЧЕЗ Разпределение” с отличия за лидери в сектора и положителни бизнес практики

Двете компании станаха носители на приза „True Leaders”

„ЧЕЗ Електро България” и „ЧЕЗ Разпределение България” получиха за трети път отличия за лидери в сектора и добри бизнес практики. На официална церемония, проведена на 4 декември 2018 г. в София, двете компании бяха отличени с приза True Leaders“, връчван от  ICAP България.

Чрез наградата „True Leaders“ се отдава признание на всички компании, лидери в своя сектор, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии: да са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2017 г., да са увеличили броя на своя персонал, да имат висока кредитна оценка и да са лидер в своя сектор.

Призовете лично получиха изпълнителният директор на „ЧЕЗ Електро България” Димчо Станев и изпълнителният директор на „ЧЕЗ Разпределение България” Петър Холаковски в присъствието на представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании.

„Призът, с който ни удостояват, ни мотивира още повече да приемем уверено новите предизвикателства и да продължим работата си за реализиране на устойчив успех и стабилност в условията на динамично развиващия се енергиен бизнес”, каза изпълнителният директор на „ЧЕЗ Електро” Димчо Станев.

„За нас е важно, че тази награда отличава компаниите по абсолютно обективни критерии. „ЧЕЗ Разпределение” положи големи усилия през 2017 г., като инвестирахме в мрежата над 130 млн. лв. През тази година отново изпълняваме мащабна инвестиционна програма. Радвам се, че положените от нас усилия дават резултат”, каза при получаването на приза Петър Холаковски, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България”.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *