ЧЕНГЕТА ПЛЪЗНАХА НАВСЯКЪДЕ! Арести в Югозапада

Полицейски служители на ОДМВ-Благоевград  проведоха акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества.

В местността „Гнилещица“, землище на Якоруда, полицаи от Разлог задържаха М.П./48г./ от гр.Якоруда, в момент на поливане на около 23 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис.  При последващи оперативно-издирвателни мероприятия, от полицейските служители е извършена проверка в жилище в гр.Якоруда и прилежащи към него постройки, обитавани от лицето, където в къщата са намерени и иззети около 30 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана, а в питейно заведение, стопанисвано от същия, са намерени и иззети: около 150 грама марихуана, инструкции за отглеждане на марихуана и торове за наторяването й. М.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

При акцията в нива, находяща се в землището на с. Горна Крушица, община Струмяни, от полицейски служители на РУ-Сандански, са открити около 160 бр. тревисти растения. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 240 килограма.

Ченгетата обискирали  Л.Л./19г./ от Петрич, при него е намерена и иззета около 0,2 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *