Червеният картон в Симитли завари неподготвен ветерана Р. Иванов

Все още не е ясно къде ще продължи да играе 33-годишният халф Руслан Иванов, след като изненадващо от “Септември” /Сим/ му вдигнаха червен картон на първата тренировка за годината. Веднага името му беше спрегнато за завръщане в родния „Вихрен“ и за закъсалия в третия ешелон на Югозапада „Банско“.

Кариерата на ветерана от село Склаве потегли от стадиона в Сандански, когато гладиаторите бяха част от родния елит, а впоследствие премина през три различни периода на стадион „Свети Петър“ в топкурорта под Тодорка.

“Не ми е ясно на какво се базират тези слухове, след като аз самият все още не знам къде ще продължа. По принцип всякакви варианти са възможни, но все още няма нищо конкретно”, заяви вчера Р. Иванов, който носеше екипите още на “Пирин” /Бл/, “Видима Раковски”, гръцкия “Епископи”, “Литекс” и “Хебър”, с който спечели промоция за професионалния футбол преди два сезона, за да акостира през 2020 г. на “Арена Симитли”.

В хода на зимната пауза интерес към играча имаше от няколко клуба от Втора и Трета лига, но желанието му бе да продължи да рита за „Септември“. Всъщност часове преди първия сбор на симитличани Иванов заяви, че твърдо остава в тима, за да научи малко по-късно, че той и Борислав Хазуров не влизат в плановете на новото треньорско ръководство.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *