Червеният конец пази от зло, ако има 7 възела

Някои хора носят червен конец на ръката си срещу лоши очи, за привличане на богатство или просто защото така е модерно. Важно е как ще завържете конеца на ръката си, за да ви пази и защитава.

Кабала, като учение за божественото откровение, запечатано в свещените еврейски книги, обръща голямо внимание на нумерологията. Всъщност символите под формата на числа, използвани в тези послания, носят ключа към тайните знания, които помагат на хората във всички сфери на живота. Според Кабала числото 7 символизира одухотворяването и трансформацията.

Това число символизира един от каналите, чрез които Творецът ръководи света, така наречения канал на силата (вечността). Червеният конец със седем възела установява връзка с вашия духовен свят, като ви пази от всяко зло. Много важно е правилно да извършите ритуала по връзване на конеца. В магазините за аксесоари и бижута се продават различни варианти на този мощен талисман. Но кабалистите казват, че на конеца не трябва да има мъниста и висулки от други култури, пише Ретро.бг. Трябва да изберете за себе си в какво вярвате и да следвате това. Червеният конец трябва да бъде вързан на лявата ръка. Най-добре е ваш близък да го направи.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *