Череп и кости на мъж лежат в храстите! Зловеща находка на свит на кълбо скелет вдигна на крак криминалистите

Криминалисти откриха човешки скелет в местността Дренски рид край Дупница. На останките се натъкнал случайно преминаващ мъж, който сигнализирал в РУП. Костите и черепът са на мъж и са открити до храсти, далеч от пътеките в местността. Тялото било свита на кълбо.

Дупничанинът, открил костите, се изплашил и в първия момент побягнал, но след като се поокопитил, позвънил на тел. 112. Той е дал показания пред полицаите, обяснил е и дали е пипал или мърдал от мястото му тялото.

Криминалистите извършили оглед на района. Останките са събрани и изпратени за експертиза в НИКК – София. В института ще се установи на каква възраст е бил мъжът, имал ли е заболявания, убит ли е, и ако е убит, с какво оръжие…

След откритието на човешкия скелет в РУП – Дупница се търсят данни за изчезнали хора в района на града и съседните области Перник и Благоевград. Много дупничани се разхождат на чист въздух в местността Дренски рид, която е на 500 м от града.

Както “Струма” писа, преди няколко години беше открит скелет на мъж високо в планината над село Бистрица. След изследвания в НЕКК беше установено, че е на млад мъж, който излязъл от дома си в София 8 г. преди да бъде открит скелетът му.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *